| ovy777 a întrebat:

Am batut un baiat cu cativa prieteni deoarece a furat bani de la unul dintre acestia.In urma altercatiei i s-a umflat genunchiul.
Care poate fii pedeapsa pentru vatamare corporala?

8 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Pai daca are bani si timp de umblat prin tribunale poate sa va dea in judecata si o incurcati.

| Shatteredx a răspuns:

Depinde de cate zile de spitalizare isi ia daca se duce la spital si de ce verdict da medicul legist, poti lua si 1 an de inchisoare daca are pile

| crackiswack a răspuns:

O sa afli in decursul a cateva zile cand o sa primesti chemarewinking. Depinde si de cat de grava e situatia, nu te panica...prea tare.

| Shatteredx a răspuns:

Art. 180

Lovirea sau alte violenţe

Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

| Shatteredx a răspuns:

Lovirea sau actele de violenţă care au pricinuit o vătămare ce necesită pentru vindecare îngrijiri medicale de cel mult 20 de zile se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

| Shatteredx a răspuns:

Sau poti sa te intelegi cu el si nu mai ajungeti in instanta, daca esti sigur ca vrea sa te dea in judecata. Ii platesti acolo niste bani si ai scapat happy decat puscarie.
Eu i-am dat la unu cu rozeta in gura si vroia sa faca plangere, insa n-avea martori, si in plus el a inceput scandalul. M-am inteles cu el.
Bafta

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

S-ar putea sa ai o surpriza neplacuta, respectiv sa fii acuzat de savarsirea a 2 infractiuni: lovire si alte violente (a prezentat-o Shateredx) si asociere in vederea savarsirii de infractiuni, deoarece au participat mai multi. Parerea mea este sa incerci o impacare.

| Toreador a răspuns:

Poate ar fi bine sa vorbiti cu el si sa va cereti scuze