Eu ti-as zice sa nu faci asta, deoarece mai mult agravezi situatia.Stiu din propria experienta.Am comentat la 3 politisti si le-am spus ca eu nu am de unde sa stiu regulamentul pentru ca nu sunt politist + alte prostii.Mi-au spus ca daca nu comentam scapam cu un avertisment verbal, dar m-am incasat cu o amenda de 170 de lei.
Amenda am luat-o pentru comportament, nu pentru cauza in sine.Respecta proverbul: "Capul aplecat sabia nu taie".
Daca ai doar 18 ani si te simti atat de abuzat de politie inseamna ca problema e la tine. atat timp cat nu ai nimic de acuns nu vad care e problema daca esti legitimat si e dreptul politie sa te legitimeze si tu ai obligatia sa o faci cand ti se cere.
Legat de tupeu si ras de politie... este o vorba care te caracterizeaza cel mai bine
"prostul nu e prost destul pana nu e si fudul"
Am văzut și eu cum se comportă poliția, mai ales în trafic, mai stau și ei din când în când pe undeva, desigur că adevărații vinovați din trafic nu vor merge ca nebunii că îi văd pe polițiști iar ăștia care merg regulamentar sunt opriți și legitimați ca să mai arate că fac și ei ceva.
Poliția are dreptul să oprească și să ceară să fie legitimat absolut oricine, iar tu și nimeni nu aveți dreptul să refuzați. Așa e legea iar legea nu înseamnă mereu justiție dar trebuie să te conformezi ca să nu ai probleme după. Nu te juca cu asta.