Buna. am avut problema la ultimul pas, la politie cand sa depun dosarul. nu a vrut sa mi-l primeasca ca a zis ca nu am contrcat de vanz-cump intre baiatul de la care am luat-o si german, pentru ca s-a prins ca nu a fost bunica mea in Germania dupa masina( ca ea apare in acte ca proprietara). ce e de facut in situatia asta? mi-a scris si ceva p o foaie acolo, cred ca cea de la fisc, mi-a zis cineva ca nu o sa mai mi-o inscrie nimeni in veci in situatia asta decat printr-o cunostinta. l-am sunat si p baiatul de la care am luat-o si a zis ca nu are cum sa-i dea ctr de vanz cump intre el si german si nici fiscalul si nu stiu ce sa fac, el cum a luat masina daca nu are ctr de vanz cump? o fi furata sau cum? eu de exemplu acum daca vreau sa o vand ce acte trebuie sa-i dau cumparatorului? cred ca o s aintampine si el probleme dca ia masina de la mine nu? si cum se va proceda cu civul care este pe numele bunicii mele? raspunde-mi te rog ca nu mai stiu ce sa fac, sunt foarte speriata, am plans toata ziua.