Ca sa o scoata de la impozit trebuia sa o radieze si din circulatie si astfel nu mai trebuia sa plateasca impozit. De asemenea inseamna ca vanzatorul, de la care ai cumparat tu, nu a inmatriculat-o si nu a circulat cu ea, astfel ca nici el nu trebuia sa plateasca impozit.
Lamureste-te exact cum este situatia, incepand cu primul proprietar (de altfel trebuia sa o faci inainte de a cumpara) si apoi scrie situatia exacta. Si fii mai clar, mai ca nu se intelege ce vrei.
Primul proprietar a vandut motocicleta in 2010 cu contract de v-c inregistrat la primarie in Brasov si atunci a scos-o de la fiscal, ea nu s-a radiat, cel care a cumparat-o a vanduto mai departe prin contracte facute de mana, adica in prezent, nu este radiata, itp si asigurare s-a facut tot pe numele proprietarului din Brasov pentru ca il figureaza in carte si talon, dar nu este trecuta niciunde la impozit. Poate sa o treaca din nou la impozit daca el apare ca proprietar? Chiar si in cazul in care exista la primarie un contract de v-c.
Sigur ca poate sa o declare iarasi pentru impozit, daca nu a facut radierea din circulatie.
Si in cazul acesta, eu fiind dispusa sa platesc impozitu si pentru anii trecuti, poate sa faca din nou un contract de v-c intre mine si el si sa imi ofere un fiscal?
Ti-am spus ca nu se plateste impozit daca masina a fost radiata din circulatie.
Daca nu a fost radiata trebuia sa plateasca impozitul si el trebuie sa-l plateasca nu tu, inclusiv pentru acest an.
Am inteles. Sper sa accepte si cei de la primarie sa inscrie motocicleta din nou la impozit chiar daca exista pentru ea un contract in care a vandut-o
JohnnyRedDoog întreabă:
G777 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: