Din pacate, eu am un x6.Si eu am ceva probleme cu bateria, ma tine doar o zi, dar ma si joc, asc muzica, poze, gps.De toate.Iti spun ca mie nu au vrut sa-mi schimbe bateria. Spun ca au umblat in soft ca sa minimizeze consumul de energie, dar fara vreun efect.Dar tu poti incerca.Vezi ca adresa service-ului trebuie sa fie in certificatul de garantie. funda?
Se poate, vezi in certificatul de garantie ca e obligatoriu sa scrie toate tarile si adresele exacte a service-urilor in care ai garantie.Dar poate n-o sa ai nevoie!
Cand l-am cumparat cei de acolo mi-au spus ca am garantie si in Romania dar acum nu stiu ce or sa zica cei de aici.
Cred ca o sa am nevoie pentru ca bateria ma tine doar 12 ore in conditiile in care vorbesc de cateva ori la telefon si intru un pic pe net.
As incerca sa o schimb pentru ca nu cred ca este normal sa se descarce asa de repede
Din pacate, eu am un x6.Si eu am ceva probleme cu bateria, ma tine doar o zi, dar ma si joc, asc muzica, poze, gps.De toate.Iti spun ca mie nu au vrut sa-mi schimbe bateria. Spun ca au umblat in soft ca sa minimizeze consumul de energie, dar fara vreun efect.Dar tu poti incerca.Vezi ca adresa service-ului trebuie sa fie in certificatul de garantie. funda?
Nu merge.Pentru simplul motiv ca il ai de afara.Dar poate nu vei avea nevoie.