Cu toate ca aveam cardul aveam credit pe el! Doar ca nu am fost atent cand l am validat a doua oara! Sunt ferm convins ca multora li sa intmaplat asa! Deci mare grija! cand validati a doua oara! Sunt ferm convins ca sistemul a fost facut in asa fel incat daca nu esti atent sa poti fi amendat aproape fara nici un drept zic eu!
Cum as putea face o petitie de strangere de semnaturi pentru eliminarea acestui sistem prost gandit de validarea calatoriilor de la RATB?
O prostie.
Ce vina are RATB-ul ca n-ai fost tu atent? Trebuie sa vina cineva sa-ti dea o palma cand nu esti atent? Daca e nevoie anunta-ma, ca vin imediat sa te trezesc cu cate o palma
Am folosit si folosesc cartela RATB. Am avut o singura data probleme cu ea cand nu mi-o citea aparatul. Atunci am prins si control. Dar au fost intelegatori si au vazut cu ochii lor ca aparatul nu-mi recunostea cartela. In rest n-am avut nicio problema, nici la a doua validare...
Deci esti de accord cu mine ca sistemul este facut in asa fel incat e construit sa greseasca>? de cate ori ai fost martor cand aparatul dadea eroare>? Fii atent si ai sa vezi ca de multe ori! bine nu vreau sa te fac sa fi de accord cu mine! si nici nu sunt asa de suparat ca nu am fost atent.dar cred cu siguranta ca e construit in asa fel incat sa te parleasca"
Nu. Nu e construit in asa fel incat sa te "arda" la buzunar. Se arunca o caruta de bani pe produse lipsite de orice calitate. Se fac afaceri cu statul... Nu ma mira.
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma razbun pe o cucoana care sta 12 ore/zi in picioare pe un salariu de 1000 lei. N-ar fi fost mai bine sa-l fi "taxat" pe Oprescu la alegeri pentru stadionul de rahat(cea mai mare hotie de dupa revolutie), pentru aparatele astea si multe altele? Bine, nu zic ca angajatii sunt niste sfinti. Daca nimeni nu pune "biciul" pe ei, cum sa isi faca si fraierii de angajati treaba?!
Mult succes! Autoritatile noastre dragi au mai patit asta o data [dar o merita si a doua oara ], persoana respectiva a aparut si la stiri .
Orice banca. Apropo daca schimbi 100 lei in monede de 10 bani si le arunci in capul cuiva poate sa moara.
P.S. : Incearca mai bine cu monedele de 10 bani, in loc de 50 de bani. Dar bineinteles daca ai forta.
Scutește-ne, de când a făcut acel om chestia și a apărut la TV ați început mulți să vă dați cu falusul pe sus... a avut farmec o dată.
Daca te simti atat de nedreptati du-te in instanta cu ei! Ca platesti cu 50 de bani pe ei ii doare fix in cot, angajata lor trebuie sa ii numere.
Imi pare rau dar nu s din Ct.
Tot Sistemul ratb Are o mica vina! ok?
anonim_4396 întreabă: