| Augustius a întrebat:

Am discutat pe o aplicație lgbt cu un băiat care avea la profil 18 ani am discutat prostii eu adult, am trimis poza nud se vede și fata, ar putea fi minor sau nu nu știu, a zis că a făcut print screen și merge la poliție, au trecut 6 zile de la eveniment, pot patii ceva eu?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ti-am raspuns si la prima intrebare, ti-am raspuns si la mesajul trimis pe privat, ce raspunsuri mai vrei?

| Augustius explică (pentru Ioandelasal):

Daca ar putea fi minor? Pățesc eu ceva?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Augustius):

Daca mai intrebi asta inseamna ca nu mi-ai citit raspunsul pe privat.
Ti-am spus ca nu patesti nimic, chiar daca este minor, el a incalcat regulile de pe acel site cand s-a inregistrat, mintind ca este major, avand in vedere ca se accepta doar persoane peste 18 ani si tu n-aveai de unde sti ca este minor.

| Augustius explică (pentru Ioandelasal):

Vă mulțumesc! Dar altcineva a răspuns că fac pușcărie vedeți la răspunsuri acum

| Ioandelasal a răspuns (pentru Augustius):

Cel care ti-a spus asta n-are habar de legislatie, sunt destui pe aici care raspund aiurea doar pentru a avea mai multe raspunsuri.

| minrest a răspuns:

Asa se santajeaza homosexualii intre ei, nimic nou; vezi prin postarile lui daca se da pe fata ca vrea bani si daca gasesti ceva, fa plangere pentru infractiunea de santaj. Daca nu e cazul, stai linistit; nu are ce sa iti faca.

| Augustius explică (pentru minrest):

L- blocat, șters cont...Este adevărat că fapta nu exista conform Art. 51: Eroarea de fapt
(1)Nu constituie infracţiune fapta prevăzută de legea penală, când făptuitorul, în momentul săvârşirii acesteia, nu cunoştea existenţa unei stări, situaţii sau împrejurări de care depinde caracterul penal al faptei adică vârsta interlocutorului in acest caz și conform art.325(fals informatic) daca îți faci cont fals în numele cuiva dar daca îți faci cont fals cu date de identificare inclusiv vârsta nu pățești nimic dar daca cu un cont fals produci efecte juridice devine înșelăciune? mă rog art 325 era fals informatic..rog raspunsuri

| Augustius explică:

Va implor aștept raspunsuri