O inregistrare este legala si poate fi folosita ca proba in justitie doar i 2 cazuri: acordul persoanei inregistrate sau mandat judecatoresc pentru inregistrare.
In alte cazuri este ilegala, cel putin pentru faptul ca poate fi folosita ca motiv de santaj.
Daca tot ai inregistrat atunci nu patesti nimic, daca nu folosesti respectiva inregistrare, deoarece nu afla nimeni de acest fapt.
Legile privind justitia s-au schimbat foarte putin, mie mi se pare ca nu exista un interes major din partea majoritatii politicienilor si nici a guvernantilor. Se tot vehiculeaza schimbari care nu se mai materializeaza prin proiecte de lege iar unele, care au fost propuse, au fost respinse de Parlament.
Poți să înregistrezi, dar înregistrarea nu o poți folosi ca probă în justiție.
De ce?! Dacă e singura dovadă pe care aş avea-o să demonstrez că cineva a comis o anumită faptă ce încalcă Justiţia.
Pentru că așa e legea. Nici SRI nu poate. Poate să înregistreze, doar cu aprobarea unui judecător. Ceea ce s-a înregistrat fără această aprobare, nu poate fi folosit în justiție. Iar dta nu o să primești, căci nu ești organ de urmărire penală.
Nu stie ce zice omu, atunci de ce polițiștii cand rezolva un caz mai de amploare mai ales din alte tari ca la noi... abia stiu conduce, iau accesul convorbirilor telefonice
Se poate inregistra cu softuri pe care le gasesti f rapid pe app store, se numeste call recorder, asa ca problema rezolvata. Nu stiu de ce au scos. Eu am instalat asa ceva.
Legea justitiei lui Dragnea era buna si anume cum e in toata UE, in UE e cum zice dragnea!
Se refera ca procurorul general sa nu mai faca ce vrea fata control cum e acu la noi, ci sa fie controlat de ministerul justitiei, deci nu el a inventat asta.
Ca sa cu presedintele, procuroru ii face jocurile fara control.
Au mintit ca lumea fraiera sa fie contra!
Convorbirile telefonice sunt inregistrate; ele sunt arhivate timp de 6 luni de catre companiile de telefonie mobila.
Eu pe Galaxy A10 cu Android Q (10) nu o am.
Ia-ti alt telefon
Cjxhhffhh întreabă: