Bai mane esti minor.
Nu ai dat in el... deci cwl mai mult posibil este o amenda de 200 lei.
In fine, ca fapt divers orice om xare se dez renunta la glumele proaste sau injuraturi.Acum ai 15 ani o sa mai ai 5 ani de copt
Si care e procedeul prin care pot primii amenda? Imi suna parintii? Vine la usa mea?
Si daca nu primesc amenda ce se intampla? Imi vor contacta parintii? Nu vreau sa afle si ei ce am facut...
Ce dacă e minor? Se răspunde penal de la 14 ani.
Si ce pot sa patesc? Pot scapa nepedepsit?
Stai chill or sa vina psihologi/psihiatrii la tine daca a fost prima data cand te-au prins. Eu inainte de legea asta am trollat 24/7 cu nume de mame si numere puse pe bune pe OLX si alte magarii. Ideea principala e sa nu mai faci neprotejat. VPN+Tor+Linux+Cont fals+nu mai da date personale precum nume sau alte lucruri.
Pai eram pe whatsapp, ala nu e cu cont, ala e cu numar de telefon., daca nu ai 14 ani impliniti nu raspunzi penal, eu am 15...
Atunci regreta si nu mai face... Invata sa cumperi numar din app-ul TalkU (e 5$ unu de USA dar iti faci treaba cu el) si nu mai da SMS-uri normal, foloseste or TalkU or orice alta alternativa... o sa apara ca au primit de la InfoMesaj, SMS etc. (depinde ce operator au ei)
Cati ani ai acum? Deci si tu te tineai de d-astea? )) Acum mi-e sa nu imi contacteze parintii sau sa primesc ceva, si da regret.
Daca ii contacteaza ce fac? Am sfeclit-o.
Da eu si acum fac troll doar ca mai aproape de limitele bunului simt. Am 18 ani. Trollez mai nou pe-astia care n-au vazut Infinity War si la un moment dat am spamat fiecare postare de pe o pagina cu filmul rezumat
Ce ti-as trage o mama de bataie, copile! Si apoi te-as lega de pat si te-as pune sa vizionezi Trinitas toata ziua.
Aoleo eu am dat crawl cu HTTrack unui site de-ala si i-am trimis unuia pe wapp fiecare fisier video si s-a luat maicasa de el ca avea prostii in tel si n-am patit nimic naiba de 3 ani de cand i-am facut. Esti minor si esti prost nu-ti face nimeni nimic.
Pai ti-a facut plangere ceva?
Cum sa nu. De-aia cand faci troll nu-ti da identitatea. Nici nu i-a bagat in seama
Pai si chiar nu ai patit nimic? Doar e vorba de o plangere penala, aveau nr tau puteau sa te descopere foarte usor
Dar ce am facut eu se numeste cyber bully si l-am si hartuit sexual, ca i-am cerut poze cu scula ... Asta cred ca se sanctioneaza.
Nu aveau numar Doar ID skype si chiar daca se afla IP pe vremea aia eu aveam UnlimitedVPN cumparat
N-am probleme, l-am injurat doar din lipsa de ocupatie si pentru ca am auzit ca a zis si el ceva de mine.
In mod normal nu fac d-astea
Cine a ajuns sa puna poze pe net si a facut conturi false? Aberezi.
Am spus ca am intrat pe site-uri, am dat inspect element.
Adica am selectat titlul, si l-am editat sa para incat chiar l-as fi dat, dar in realitate nu a fost postat, doar eu vedeam chestia asta.
Si de unde ai scos aia cu pozele nud? Nu erau poze nud si nu am pus pe internet, i le-am trimis tot lui si radeam de el. Vrei sa-ti dau un exemplu de inspect element?
Exemplu : https://imgur.com/a/mWcMIru
Nu am facut nici un cont si nu am postat in numele lui.
A fost doar inspect element si ti-am dat si un exemplu.
Deci am intrat pe acele site-uri, am editat sa para ca e numarul lui la titlul sau anunturile postarilor, apoi i-am trimis poza pe whatsapp.
Asta nu e furt de identitate.
Ce cont facut in numele lui? De unde ai scos-o si p-asta cu contul?
I-am trimis pozele pe whatsapp, o aplicatie pentru telefon pe care o poti utiliza doar folosindu-ti propriul numar de telefon, nu m-am dat drept el si nu am facut nici un cont in numele lui.
Despre ce vorbim aici? Cum sa ma coste libertatea? Ieri si-a recuperat telefonul si am inteles ca nu mi-a facut maica-sa plangere.
Daca mai trece si saptamana asta fara sa ma contacteze vreun politist sau sa vina la mine la usa, am scapat.
Joi a chemat directoarea, azi e marti, sambata si duminica nu cred ca se ocupa cu d-astea.
Nu m-au contactat nici joi, nici vineri, nici ieri, si nici azi, deci e mica sansa sa se mai intample ceva.
Te-ai gandit sa o contactezi pe mama lui Ady? Nu stiu ce sa zic. Vorbeste cu ea si cere-ti scuze si poate retrage plangerea! Macar contacteaz-o sa vezi daca ti-a dat plangere
Nu am cum s-o contactez, nici nu suntem din acelasi oras si n-am de unde sa fac rost de nr ei, nu stiu nimic despre tipul pe care l-am injurat.