anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut ceva si regret, va rog nu ma criticati, stiu ca am fost un mare prost si am gresit, nu stiu ce a fost in capul meu.
In urma cu o saptamana eram intr-un grup cu vreo 2 prieteni.
Unul dintre ei a bagat pe cineva in grup si eu cu un prieten sa-i spunem Alin, am inceput sa-l injuram pe tipul pe care l-a bagat in grup, sa-i spunem Ady, mai mult eu l-am injurat.
Eu l-am injurat pe Ady, el m-a injurat pe mine, apoi Alin mi-a trimis vreo 3-4 gif-uri cu Ady, nu poze nud sau alt ceva, dupa care eu am inceput sa-mi bat joc de Ady.
In grupul acela dupa cum bine stiti, am spus ca eram cu 2 prieteni, unul dintre ei ( nu Alin ) l-a jignit si el pe Ady de vreo 2 ori, apoi nu cred ca a mai scris nimic.
Ady mi-a dat mesaj in privat si m-a intrebat de ce m-am luat de el, la care eu, ca ultimul prost, am raspuns cu cateva insulte.
Ady asta i-a dat si lui Alin mesaj si i-a spus ca ii arata tot mamei sale, iar Alin a inceput sa rada si l-a jignit de vreo 2 ori, iar apoi Alin mi-a spus in privat sa-l mint ca-i dau nr pe site-uri, am intrat pe publi24 si pe un site xxx... Si am dat inspect element, la anuntul de pe publi, in loc de nr celui ce a postat anuntul, am editat sa fie nr lui Ady, doar eu puteam vedea numarul lui, iar pe site-ul xxx, am pus la titlu numarul si numele lui Ady, (toate chestiile astea erau fake, doar mie imi aparea asa pana dadeam refresh la pagina), apoi i-am trimis poza.
Ady asta m-a crezut, si mi-a spus sa incetez, la care eu ( asta a fost cea mai mare prostie ) i-am spus in gluma "Daca vrei sa te las in pace da-mi poze cu p*** ta..." dupa ceva timp i-am trimis lui Ady o inregistrare de pe Youtube in care era cineva care ameninta, spunandu-i ca este unchiul lui Alin, si ca Alin este nepotul lui Adrian Beleaua laughing Doar vorbe in vant.
Dupa vreo 4 zile de la acea intamplare, n-am mai avut nici un fel de contact cu Ady, si aflu de la Alin, care era in scoala cu el ( eu stau in alt oras ), ca mama lui Ady a facut plangere ( nu stiu sigur 100% daca a facut ), dar Ady asa i-a spus lui Alin, iar dupa a venit directoarea care a chemat politia.
Directoarea l-a intrebat pe Alin de ce ne-am luat de el, iar Alin a spus ca era doar o farsa si chestii d-astea, l-a intrebat de unde ma cunoaste, si a spus ca de pe un joc video... ( chiar asa era, scopul meu nu era sa-l demoralizez, am aflat ca voia si el sa se injure cu mine, nu stiu daca era adevarat, nu credeam ca o sa se ajunga atat de departe )
Dupa toate cele auzite, directoarea i-a luat telefonul lui Ady, si de aici nu se mai stie nimic.
Cand am aflat asta, i-am dat mesaj lui Ady si i-am aratat vreo 3 poze in care Alin imi spunea sa il mai injur si sa il mint ca ii dau nr pe site-uri, cerandu-mi scuze pentru toate cele facute, spunandu-i ca nu i-am dat numarul pe nici un site, si ca pozele au fost fake, facute in inspect element, iar inregistrarea a fost de pe Youtube, dupa care i-am mai spus ca nu trebuia sa ne ia in serios, ca avem 14-15 ani (El credea ca sunt un traficant, sau alte prostii de genul happy ) mesajul i l-am trimis miercuri sau joi.
Nici pana azi nu mi-a dat seen la mesaj, deci telefonul sigur nu e la el, posibil sa fie la directoare sau la politie...

Intrebarea mea este ce se poate intampla? Voi primi amenda?
Daca facea maica-sa plangere penala, pana acum nu trebuia sa ma contacteze politia? Daca a facut plangere, putea sa renunte la ea dupa 2-3 zile? Am auzit ca poti sa renunti dupa maxim o zi.
Explicati-mi cum sta treaba, deci se face ancheta pe cazul acesta? Poate renunta la ancheta? Chiar nu stiu cum sta treaba.

Ce mi se poate intampla? Amenda de cate sute de lei poate sa fie?
Eu nu sunt asa, adica sa amenint sau sa bat... Ce i-am spus lui erau doar vorbe in vant, toate mesajele si pozele erau fake, totul era doar o gluma foarte, foarte proasta, dar el a luat totul in serios.
Din cate am citit pe internet, cel mai bine e sa ignori persoanele de genul si sa le dai block, daca nu inceteaza, trebuie sa le faci reclamatie si sa ai si niste dovezi, dar el nu mi-a dat block si nu m-a ignorat.
Pe whatsapp i-am trimis toate mesajele, pe aceasta aplicatie l-am hartuit...
Astept raspunsuri va rog...

Ps am postat de pe contul lui Relu pentru ca nu am primit confirmare pe e-mail cand mi-am facut contul.

32 răspunsuri:
| SkandallKamataru a răspuns (pentru Violleta2022):

Ce cont facut in numele lui? De unde ai scos-o si p-asta cu contul?
I-am trimis pozele pe whatsapp, o aplicatie pentru telefon pe care o poti utiliza doar folosindu-ti propriul numar de telefon, nu m-am dat drept el si nu am facut nici un cont in numele lui.
Despre ce vorbim aici? Cum sa ma coste libertatea? rolling on the floor Ieri si-a recuperat telefonul si am inteles ca nu mi-a facut maica-sa plangere.
Daca mai trece si saptamana asta fara sa ma contacteze vreun politist sau sa vina la mine la usa, am scapat.
Joi a chemat directoarea, azi e marti, sambata si duminica nu cred ca se ocupa cu d-astea.
Nu m-au contactat nici joi, nici vineri, nici ieri, si nici azi, deci e mica sansa sa se mai intample ceva.

| Violleta2022 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Felicitari! Data viitoare ai grija, poate nu esti la fel de norocos!