Da? astea sunt numai vorbe. ea s-a tinut de cuvant si a zis ca plateste in rate, iar ce-i de acolo i-au spus ca in 2 saptamani v-a primii acel plic pentru urmatoarea plata. plicul nu a venit nici in 2 nici in 5 ci in 12, ei nu s-au tinut de cuvant asa ca de ce sa le mai plateasca? e vina lor, sa repare greseala... parerea mea e ca lasi asa, in orice caz nu vei ajunge la judecata cu ei pana nu iti vor trimite inca ceva scrisori, daca in 1 luna nu primesti nimica inseamna ca poti sa uiti de ei la fel cum au facut si ei bafta
O sa te dea in judecata, obtin hotararea de obligare la plata si apoi te executa silit. O sa platesti cu mult mai mult decat suma pe care o mai ai de plata, se vor adauga taxa judiciara de timbru, dobanzi/ penalitati, eventualul onorariu avocatial si cheltuielile de executare. Te sfatuiesc sa platesti. Numai bine!
Vorbesti prostii, faptul ca nu i-a venit mai repede rata nu inseamna ca este exonerata de plata, de altfel a fost in favoarea ei. Cum se va tine de cuvant daca nu-si plateste rata? Ti-ar placea ca o persoana sa-ti plateasca numai jumatate din datorie, pentru simplul fapt ca nu i-ai cerut la timp cealalta jumatate?
Da? astea sunt numai vorbe. ea s-a tinut de cuvant si a zis ca plateste in rate, iar ce-i de acolo i-au spus ca in 2 saptamani v-a primii acel plic pentru urmatoarea plata. plicul nu a venit nici in 2 nici in 5 ci in 12, ei nu s-au tinut de cuvant asa ca de ce sa le mai plateasca? e vina lor, sa repare greseala... parerea mea e ca lasi asa, in orice caz nu vei ajunge la judecata cu ei pana nu iti vor trimite inca ceva scrisori, daca in 1 luna nu primesti nimica inseamna ca poti sa uiti de ei la fel cum au facut si ei bafta
Poi m-am gandit sa platesc, dar din cate am auzit Reader's Digest da tepe multe si nu stiu ce sa fac oricum va multumesc pentru pareri
Mai asteapta vezi daca primesti ceva de la ei. Stai linistita ca nu vin direct sa-ti ia casa pentru un amarat de cantar
Asa am sa fac mersi
sabin89 întreabă: