Sa iti tragi sapte palme si sa fii mai putin idiot data viitoare. Okazii = 99% sanse sa iti iei teapa intr-un fel sau altul
Lol,mai comandase cineva un telefon performat si ia sosit un Nokia din acela de plastic, stramos. Schimburile se fac fata in fata si atunci iei teapa de la vreun smecher care stie sa jonglereze cu ele.
Eu de pe okazii am luat vreo 4 telefoane, huse, carcase, mocasini, ceasuri (atlantic de 1500 ron, culmea, original) si multe altele si nu am regretat nimic. niciun user cu peste 1000 de calificative pozitive nu isi bate joc. doar sa fii atent de la cine cumperi.
Depinde, posibil ca respectivul cont sa fie hacuit intr-un fel sau altul. Plus de asta nah, cum zici si tu... userii cu foarte multe ratinguri pozitive, da, sanse mult mai mici de teapa. Buba e ca de obicei "okaziile" care sar in ochi sint la debutanti sau de-astia cu 2-3 tranzactii.
Cum era vorba aia "2 bani dai, 2 bani face". prefer sa dau 100 ron sa zicem in plus pe un obiect si sa fie de la 1000 calificative. e o garantie. si de obicei ala te suna pentru confirmare, deci sanse de hack scad. asta + ca te ajuta politica site-ului si legea la articolul inselaciune (daca mai dai de nenorocit). eu la chestii scumpe prefer sa imi misc hoitul sa vad lucrul personal. 100 lei in plus, dar te asiguri ca e ceea ce vrei
Pai vezi? De pe co.uk taxele sint zero ca iei din UE, iar transportul e derizoriu, uneori chiar free shipping. De exemplu, bureti pentru Koss Porta Pro - 5.75 lire sterline, trei seturi, free shipping. Venit din Germania. SSD din UK - 5 lire transportul. Scaunel cu picioare telescopice pentru hranit copilul - transport vreo 9 lire, venit din Germania cu DHL.