Pot sa cumpere si ei produsul respectiv ori sa ia bonurile de la alti cumparatori si sa vada diferenta.
Bună.
Vezi de treabă că știe O.P.C.-ul ce are de făcut!
Tu să faci reclamația și să păstrezi și bunul fiscal.
Pa, pa.
Mare lucru nu rezolvi, iti garantez. Depinde si cat de mare e diferenta.Trebuia atunci pe loc sa spui ca nu platesti decat daca e pretul de la raft.
Eu am fost cu tatal meu sa cumpere un prelungitor.Pretul in magazin, la raionul sau era parca 22 de lei si la casa, era produsul afisat la 27 lei.
Mi s-a intamplat si mie la produse intime, pe raft 7 lei, la casa 9 lei si ceva.Cel mai bine e sa iei produsul si sa cauti acele scanere de preturi din magazin ca sa te asiguri.
Da,asta am observat-o si eu in unele supermarketuri si sincer nici nu stiu cine e de vina pentru toti gasesc cate o explicatie
Buna
se poate face reclamatie pe baza facturii fiscale...asta daca a fost recent.
oricum o sesizare se poate face la OPC.
O seara buna
Cu 50 de bani.Hai lasa ma vrei sa i recuperezi?
lasa acum ce te deranjeaza pe tine.
Ar trebui sa pastrezi bonul si sa ai dovada fata de pretul de la raft.Acum cred ca e prea tarziu.
Nu poti rezolva nimic daca te duci la OPC. Daca acest magazin are recista sau plian, poti observa jos pe prima pagina ca scrie foarte mic(intentionat) ca e posibil sa nu corespunda pretul din revista, raft cu pretul de la casa, iar impotriva aceasta nu poti face nimic!
SPer ca ti-am fost de folos!
Ii spui vanzatoarei iar daca aceasta insista ca pretul nu este acela care tu l-ai vazut depui o plangere in potriva magazinului
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie: pretul afisat era 66 ron, iar la casa arata 86ron.Cand m-am dus cu femeia de la casa la raft a zis ca aia a fost o promotie, si ca a fost de mult! Dar totusi am platit.