| Flavius_Dorin_1994 a întrebat:

Am fost chemat ca martor într-un caz de plângere contravenţională între fostul meu loc de munca și alta parte, n-am avut decât data, ora și camera la care trebuia sa ma prezint, nici un alt detaliu, am aflat ca cazul e în legătură cu fosta companie fiindcă am cautat nr. dosarului online. Am ajuns la sala de judecata la ora care era scrisa și am așteptat, am așteptat, am așteptat, NIMENI nu mi-a spus nimic și n-am avut pe cine sa întreb, după 2 ore jumate de așteptat judecătoarea a ieșit și a încuiat sala, ce se va întâmpla acum și ce pot face în legătură cu asta?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu esti copil mic dar te-ai comportat ca unul.
In primul rand trebuia sa vezi lista cauzelor, este afisata la intrarea in sala de judecata si aflai daca este pe rol sau nu.
Daca era pe rol si nu a fost strigata cauza in timp ce erai in sala atunci posibil sa se fi cerut amanare sau sa fie luata mai tarziu, dupa pauza luata de judecator ori posibil sa intre alt judecator dupa pauza.
Te poti interesa la grefierul de sedinta si acesta iti poate spune exact despre ce este vorba.
Daca totusi cauza a fost amanata vei primi o noua citatie pentru termenul urmator.

| Flavius_Dorin_1994 explică (pentru Ioandelasal):

N-am fost in viata mea la una din chestiile astea, n-am mentionat in text, dar tu fiind asa de matur cred ca ti-ai dat seama de asta, de unde sa stiu eu ce sa fac daca singurele detalii ce mi sor dat era ora si locatia? erau deja in mijlocul altor cazuri si doar nu puteam sa strig "scuza-ma dm judecator, cand e randul meu?". Daca nai un raspuns folositor, nu raspunde! Nu ajuti cu nimic daca n-ai un raspuns la intrebare si insulti.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Flavius_Dorin_1994):

Degeaba te oftici, ti-am raspuns la intrebari, nimeni nu-ti poate spune altceva, nefiind prezent la sedinta de judecata.