Sunt de parere ca prezenta numai in urina nu afecteaza cu nimic conducerea masinii, asa ca nu cred ca o sa fii condamnat.
Cauta un avocat bun, specializat in asemenea cazuri si cred ca o sa scapi.
Si te sfatuiesc sa nu mai consumi droguri, ai putea nenoroci si pe altii si pe tine.
Trăim în România, mă pot aștepta la orice, mulțumesc oricum, eventual dacă poți găsi acea legea în care spune ca proba de sange contează ar fi perfect s o postezi aici, văzusem eu zilele trecute ceva de genul
Totul este foarte clar. Iti pierzi permisul. Daca se respecta si legea poti ajunge si la parnaie.
Legea care spune clar ca probele de sange conteaza?
E o diferenta mare intre "sub efectul " și "prezența substanțelor "
Dar te stii nevinovat?
Daca da, poti incerca sa citesti si sa apelezi la un avocat
https://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/droguri-la-volan/
Suspendnarea permisului de conducere si puscarie, asa spune noua lege, cand esti prins drogat sau cu droguri la volan.
Unde Dumnezeu ai văzut tu ca am consumat la volan? nu consumasem nimic în seara respectivă, nici ziua precedentă
A fost un consum cu multe zile în fata
Deci totusi ai consumat si organismul nu a eliminat complewt si te ai suit la volan tuesti devina
Eu nu va inteleg pe unii. Daca aveti permis, si alegeti sa consumati substante interzise, de ce nu va asumati raspunderea? Te-ai drogat, te-a prins, pana mea, gata cu permisul si roaga-te sa nu ajungi la bulau. Ce rost are sa te mai plangi? Oricum faptul e consumat.
Ce vreau sa spun, e ca: Daca stii ca in ultimele luni, ai consumat ceva substante, fi mai precaut si daca e sa fi prins, iti asumi. Nu mai are rost sa intrebi aici posibilitatile de a fi gasit cu substante ramase in orgaism.
Și repet,ca la Violeta, de ce ca după o săptămână după ce am fumat să zic așa thc, să mi spună mie ăștia ca am reziduuri în corp, România tata, asta e
Pai pentru ca ai fumat c$aie de aia. Asta e legea. Daca iti gaseste substanta in organism, si stii si tu ca ai consumat-o, astepti orice decizie se ia de la judecator sau de la politist.
Doar in cazul in care nu ai fumat sau consumat nimic, si aparatul le-ea dat eroare cand au facut testul, doar atunci poti contesta asta in tribunale cu statul. In rest, iti asumi.
E ca si cum te-ai oftica ca ai fost prins la poker trisand. E exact acelasi principiu. Daca te-a prins, aia e.
Poate dura și 10 ani redobândirea permisului după ce e anulat după un proces.
De ce ar fi anulat când eu am doar reziduuri în organism? păi în ce țară trăim? e o ipocrizie la nivel înalt să crezi ca eu sunt fumat și după o săptămână ce am fumat un pai, acum sincer
Un permis se anulează numai după un proces.
Nu poate să îți anuleze nimeni permisul dacă nu este o hotărâre definitivă după un proces.
Hai să te ntreb altcumva, din moment ce tu bei o bere și alcoolul îți iese din sange după un timp, rinichii filtrându l, tu mai ești sub influența lui?
Bai baiatule tu nu realizezi ca esti un drogat? Ca esti un pericol public?
Mi-ați vândut dvs drogurile?
Aveți gradele necesare ca să mă judecați? Mai bine v-ați vedea de copii sau viitorii dvs copii :*
Ai sa ajungi in puscarie.
Aveți grijă cum vă exprimați, am primit e-mail cu răspunsul dvs pe care l-ați șters, foarte frumos vocabular "sper să putrezești"
Nu aș vrea să vorbesc urat pentru ca nu-mi stă în caracter dar dacă trebuie o fac
Și eu ca toți oamenii ce gândesc la fel ca dvs să nu aibe dreptul la vreun ml de alcool în viața lor
Nu știu de ce vorbiti în necunoștință de cauză