| Ali446 a întrebat:

Am fost la drpciv pentru schimbarea numerelor, domnul de la ghiseu mi-a spus ca data de la care s-a eliberat contractul de vânzare-cumpărare cu data inceperii trebuie sa fie la fel, ce treaba are asigurarea cu înmatricularea masinii…?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Asigurarea RCA este obligatorie pentru transcrierea dreptului de proprietate (inmatricularea pe tine) dar nu este obligatoriu ca data asigurarii sa fie aceeasi cu data contractului de vanzare-cumparare.

| Ali446 explică (pentru Ioandelasal):

Pai am
Avut asigurarea si ele valabila tot in regula si asa mi-a zis domnul de acolo si m-a trimis sa fac alta asigurare

| Ioandelasal a răspuns (pentru Ali446):

Din intrebare nu rezulta ca ai facut asigurarea inainte de a cumpara masina, banuiam ca ai facut-o dupa cumparare.
Si eu ma mir, pe ce masina ai facut asigurarea daca nu era cumparata masina actuala?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai eu obligatorie asigurarea pe numele noului proprietar in procesul de transcriere. Dar nu trebuie sa fie din aceeași dacă cu contractul cu doar sa fie valida la momentul transcrierii

| Ali446 explică (pentru suntserios):

Este tot in regula doar ca asa mi-a spus ca data sa fie la fel ca cea din contract, mi-a zis ca, cum am facut asigurare inainte sa am masina