Da-l in judecata acolo in UK! Deschide actiune. Te costa numai 5700 lire deschiderea. Cum sa ramai cu onoare patata?
Da. Un receptionist nu are voie sa divulge informatii private despre clientii hotelului. Exceptie fiind doar celor de la politie dar si acolo probabil e nevoie de mandat.
Plus sunt aprox sigura ca exista si reguli GDPR in aceasta privinta.
Dar, exista o singura problema: ai vreo dovada fizica? Fara dovezi cam greu sa dai in judecata si sa si castigi.
Tu esti de vina ca ai acceptat sa mergi cu acel baiat in camera de hotel, si de ce nu i ai spus tu cum te cheama? Pe cine sa dai in judecata pe un om care i aa spus altui om cum te cheama si de unde esti? Cu ce te a deranjat lucrul acesta? Nu te a hartuit nu te a violat asa ca nu il poti da in judecata pe recepionistt, tu ai facut s (ex) cu baiatul cu care te ai dus in camera de hotel? Ce varsta ai?
Buna.Cred ca il poti da in judecata pentru divulgarea informatiilor despre clienti, insa nu cred ca merita costul.Te-a mai contactat acel baiat? Adica e posibil sa te gaseasca dupa nume (daca l-a retinut) pe Facebook etc. Daca doar te-a condus pana la hotel si a trecut ceva timp de atunci, nu mi-as face griji.Probabil a mai cunoscut si alte fete intre timp, cu care a procedat la fel.Totusi, in locul tau nu as lasa pe nimeni sa ma conduca la hotel intr-o tara straina. Daca cineva doreste o intalnire, se poate stabili intr-un loc public de comun acord.
Pentru atât, poți să te plângi la directorul hotelului, dar mai mult nu poți.