Pana acum nu s-a schimbat legislatia si n-am auzit sa se schimbe in viitor, dar nu se stie.
Conform Ordinului MAI nr.268/2010, privind examinarea, cu md. si compl. ulterioare, citez:
" ART.3^1.(1) Examinarea se desfăşoară prin susţinerea, succesiv, a probei teoretice şi a probei practice, în zile diferite.
(2) Probele teoretice pentru mai multe categorii pot fi susţinute în aceeaşi zi, exceptând situaţia în care obţinerea unei categorii este condiţionată de deţinerea prealabilă a unei alte categorii.
(3) Proba practică se susţine:
a) numai în poligon, pentru autovehiculele din categoria AM;
b) în poligon şi pe traseu, pentru autovehiculele din categoriile A1, A2 şi A;
c) numai pe traseu, pentru autovehiculele din categoriile B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE, Tr, Tb şi Tv.
(4) În cazul prevăzut la alin. (3) lit. b), examinarea se desfăşoară prin susţinerea probei practice în poligon, urmată de susţinerea acesteia pe traseu, în aceeaşi zi. Candidatul care a promovat proba practică în poligon şi nu se prezintă în aceeaşi zi la proba pe traseu este declarat neprezentat, urmând să fie programat pentru o nouă probă practică."
Este adevarat, asa este acum, se va da si poligonul si va fi si examinarea pe timpul zilei si al noptii, e noua lege, am prieteni care vor da pentru permis si se pregatesc dupa tipul asta de scoala de soferi