| oprescudorin11 a întrebat:

Am inteles, nu va 'bagati ' sa raspundeti la problema globalizarii! O.K.
Atunci mai am o nelamurire:care cersetori sunt mai nocivi?
Cei de la coltul strazii sau cei care cersesc voturi pentru a deveni : primari, senatori, deputati, presedinti, chiar de tara?
Mie nu-mi este prea clar.

6 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Evident cei care cersesc voturi pentru ca promisiunile lor se bazeaza pe afirmatii mincinoase.

| oprescudorin11 explică (pentru Fatamuntilor):

Dar si cersetorii ordinari (unii -ca si in cazul celorlalti ) mai mint, se prefac ca-i doare o mana etc.Deci si aia pot fi mincinosi.

| oprescudorin11 explică (pentru oprescudorin11):

Dar diferenta e doar de suma.Asa cred. Un senator vizeaza sume mult mai mari ca un cersetor ordinar (de strada). Mintea lor este la fel, dar unul traieste in lux, celalalt trebuie sa traiasca din ce 'castiga' din cersitul stradal. Ala apoi, afara de vt(senatorul -sa zicem ), vizeaza 'tunuri'.

| oprescudorin11 explică:

Cred ca esti cam suparat.Sinucderea nu ti-as indica-o nici tie, desi mi-e teama sa nu ajungi acolo! Ma rog la Bunul Dumnezeu de pe acum pentru tine!

| oprescudorin11 explică:

As mai completa raspunsul vis-a -vis de incrancenarea ta, care nu are nici o baza. Nu am nevoie si nu cesresc nimic de la TPU. Eu am luat -o ca pe un ajutor reciproc. repet :reciproc! Asta se poate numi business.
In termenii 'tei'. Daca cu unul ca tine nu se poate face, 'keine probleme'.
Dar nu te pot confunda cu TPU, caci am primit si raspunsuri decente.
Ramai cu bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele categorii sunt demne de dispreţ.