Pai da, Lol, ne jucam, s-a oprit cu masina frumos, si ne-a cerut numele la fiecare, apoi ne-a spus ca vom primi amenda toti acasa. Din cauza asta nu stiu pretul, evenimentul a fost ieri pe la ora 7-8 seara.
Va prostit ce naiba, trebuia sa va faca procesul verbal pe loc, si pe ce motiv va amendat ma rog?
Pai niste fete proaste stateau la o poarta la o baba (idioata care bea) si tipau ascultau muzica, apoi mai pe urma s-au mai si luat in "gura" si baba s-a enevat si s-a dus la politie, dar n-a gasit pe nimeni, in timpul asta noi ne jucam tenis. Apoi a venit si ne-a luat numele alea, alea, pentru ca ne-am jucat in drum si am injurat baba, dar i-am spus ca fetele au injurat-o, apoi a spus ca ne da amenda doar pentru ca ne-am jucat in drum. Ne-a mai spus de vreo doua ori sa nu ne mai jucam, dar de cine-asculta.
Procesul verbal se face la fata locului cu constatare nu iti ia numele si pleaca sa iti trimita amenda la parinti de capul lor.V-a mintit doar ca sa nu va mai jucati in drum. Spre exemplu pe mine m-a luat la sectie din discoteca, beat fiind, ca am agresat verbal un fraier.Si mi-a dat amenda 50 de lei ca am baut fiind minor.Dar pana sa imi dea amenda m-a intrebat numele, datele a verificat sa nu fie false, mi-a luat amprentele, nu doar sa ma intrebe cum ma cheama si hai ca va trimitem noi amenda acasa.Asa puteai sa ii dai orice nume la un dusman ceva.Mare lucru!
Anonymus3000 întreabă:
Anonymus3000 întreabă: