Amenda va fi trimisa la organul local de impozite si taxe si iti va cere sa o platesti cand o sa ai nevoie de vreo hartie de la ei sau cand vei merge sa platesti impozitul pe scuter. Amenda nu creste, ramane tot la suma de 70 lei.
Am buletinul de Bucuresti si amenda am luat-o in Constanta.Pe spatele buletimului am viza de flotant.pot sa platesc amenda din Constanta?
Da, o poti plati la CEC si trebuie sa trimiti chitanta la organul care te-a amendat.
NU mai am amenda, am pierdut-o iar pe amenda din cate imi aduc eu aminte nu era scris numele lui garcea stiu ca o amenda pica dupa 5ani.Ce pot face daca nu mai am amenda si eu nu mai stau in Bucuresti?
Amenda neplatita se trimite la serviciul de impozite si taxe de la domiciliul tau si o poti plati acolo. De altfel acest serviciu trebuie sa o puna in executare silita si o sa primesti o instiintare de plata la domiciliu, daca n-ai primit pana acum.
Amenda o găseşti la financiarul unde ai adresa pe cartea de indentitate. Când o să plătească părinţi impozitul pe clădire şi auto, va găsi şi acea amendă!