| andyarx a întrebat:

Am luat permisul auto recent, de la anul vor sa pună legea cu maxim 100cp pentru începători, vreau sa îmi iau un golf 5 1.9 tdi 104cp. Este ok dacă apuc sa îl iau inainte de promulgarea legii?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, este in regula daca cumperi masina inainte ca o asemenea lege sa intre in vigoare, avand in vedere prevederea constitutionala si legala ca legea nu retroactiveaza, respectiv se aplica doar situatiilor de dupa intrarea in vigoare.
De altfel nu cred ca o sa fie adoptata o asemenea lege.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu o să apară acesta lege că e stupidă.

| vlllaaddd a răspuns:

Nu o sa puna nimic pentru ca și copii parlamentarilor au masini de mii de cp si ei nu vor fi de acord ca ei sa conduca dacii sau golf 4 de 75 cp

| andyarx explică (pentru vlllaaddd):

Sunt de acord cu asta dar la știri spuneau ca o fie impus de Uniunea europeana

| vlllaaddd a răspuns (pentru andyarx):

Este o prostie legea asta, chit ca ai 110 cp sau 75 cp tot in stalp poti ajunge foarte usor

| vlllaaddd a răspuns (pentru andyarx):

Am si eu un opel astra h 1.6 de 105 cp si nu mi-ar conveni deloc sa bage legea asta, mai ales ca abia am primit-o

| Simpatic a răspuns (pentru vlllaaddd):

Da asa este, dar va limita din idiotii si teribilistii carora le cumpara parintii bmw-uri cu 300 de cp si tractiune pe spate sau si mai rau masini puternice dar cu tractiune fata, dau si un exemplu modelul cupra leon 300 CP tractiune pe fata (nu vb de modelul ST), care este greu de stapanit de catre un incepator chiar si de un avansat datorita tendintei subviratoare! caci nimeni nu isi cumpara o masina puternica si merge cu ea cu 40 km/h si doar in linie dreaptawinking