| AndreiAnd97 a întrebat:

Am lucrat la o fabrica aproape un an, am plecat din firma ramas in preaviz inca 2 saptamani. Apoi am plecat la munca in Spania si nu am apucat sa mai scot restul de plata. Acum dupa 5 luni de cand am bagat lichidarea de la fabrica, m-am intors in tara si as vrea sa scot acel rest de plata pe care nu am apucat sa-l iau. Cum trebuie sa procedez sa-mi recuperez banii, ca din spusele șefei de echipa nu mai pot face nimic, cu motivul ca trecut prea mult timp de cand nu i-am scos. Dar eu am muncit pentru banii aia care sunt putini si asa vreo 3 saptamani si nu imi convine situatia. Multumesc!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Lasa ce spune seful de echipa, nu are habar de legislatie.
Ai dreptul sa primesti salariul pentru munca prestata si il poti pretinde chiar in termen de maximum 3 ani de la data cand trebuia sa-ti fie platit. Adreseaza-te firmei la care ai lucrat.
Conform Codului muncii, citez:
"ART. 171.(1) Dreptul la acţiune cu privire la drepturile salariale, precum şi cu privire la daunele rezultate din neexecutarea în totalitate sau în parte a obligaţiilor privind plata salariilor se prescrie în termen de 3 ani de la data la care drepturile respective erau datorate."

2 răspunsuri:
| Kron5tadt a răspuns:

Asta se intampla doar celor care cred ca sunt zei, dar la apelul de seara afla ca sunt doar umili sclavi. Din cate vad eu aici, nu esti altceva decat un calic cu pretentii de mare "boss". Daca erai un om adevarat, iti rezolvai problemele de la inceput, "smechere".
LMFAO

| AndreiAnd97 explică (pentru Kron5tadt):

In primul rand, nu ai inteles intrebarea mea. In al doilea rand, nu inteleg aberatia?!