| AndreeaCeMaiZici a întrebat:

Am mai pus aceasta intrebare, dar la alta categorie: daca bunicii nostri au fost frati, deci este varul meu de-al doilea, o relatie intre noi, la una sexuala ma refer, poate fi considerata incest?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ti-am raspuns la aceasta intrebare si ti-am citat ce inseamna incest si ca nu poate fi vorba. Nu sunteti rude in linie directa ci rude colaterale de gradul VI. Numai bine!

9 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @AndreeaDeea98! Eu cred că da.
Gradele de rudenie opritoare de casatorie sunt urmatoarele:
Rudeniile de sange (consangvine)in linie dreapta care se opresc de la casatorie la infinit. Consangvinitatea se imparte in doua:
1.In linie dreapta suitoare, adica tata-bunic-strabunic.
2.In linie dreapta coboratoare, adica tata-fiu-nepot-stranepot.
Rudeniile de sange in linie colaterala care se opresc de la casatorie la al saptelea grad inclusiv: fratii de mama sunt de gradul II de rudenie. Verii primari sunt de gradul IV de rudenie, verii de al doilea sunt de gradul VI de rudenie, deci nu se pot casatori unii cu altii. Verii de al III-lea sunt de gradul VIII de rudenie si se pot casatori intre ei. Fratii si verii de mama vitrega sau de tata vitreg nu se pot casatori intre ei pana la gradul VIII de rudenie. Totuși există cazuri când se pot obține derogări de la aceste reguli. Poți citi mai multe aici http://www.flu.ro/articole/Controverse/Inedit_Casatoria_intre_rude_.html
Ți-am trimis să citești ca să vezi că vărul tău îți este rudă de gradul al VI-lea- dacă nici legea nici biserica nu aprobă acest gen de ralație tu cum ai numi-o?
O zi cu zâmbet să ai și gânduri limpezi!

| Cezar a răspuns:

Cam da, cred.

Aţi făcut relaţii sexuale şi ştiaţi despre asta că ţie văr de al 2-lea? Dacă nu, nu cred că se consideră a fii încest!

| Cezar a răspuns:

Oaanaa, nu cred să faci un copil cu handicap. Adica de ce să faci aşa ceva, adica acest lucru nu prea cred că e posibil. Dacă era însărcinată ducea o sarcină normală cu un copil normal.

| minrest a răspuns:

Sub nici o forma. Dar prudenta nu strica, e multa lume inapoiata.

| Skylar a răspuns:

NU e incest...doar nu uita de protectie...da rau la imaginea sociala

| benga94 a răspuns:

Se poate numi incest deoarece oricat da indepartat ar fi gradul de rudenie sunteti neamuri, din cati baieti sunt afara doar pe el l-ai gasit si tu?

| Loveeeeeeeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Probabil. Sunteti rude cu sangele destul de apropiat, e cam periculos sa ai relatii sexuale ce rude de gradul acesta.

| Loveeeeeeeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Si in plus daca ramai gravida poti naste un copil cu handicap si cu tot felul de alte prbleme.

| AndreeaCeMaiZici explică:

Ca da mai adaug ceva...Nu am facut inca nimic si nu sunt insarcinata!