La videoclipurile de pe Youtube nu patesti nimic, doar in cazul filmelor unde te pot prinde dupa ip, primind amenda destul de usturatoare in Germania.
Deci primeşti amenda doar daca descarci filme? Nu are treaba cu joguri, aplicatie etc de le play sorte sau cu melodiile de pe Youtube?
Nu. Locuiesc in Germania de câțiva anișori.
Aia sunt comunisti la ce sa te astepti de la niste comunistii, huooooo Germania comunistilor Asa am auzit si eu, aia te lucreaza mai ceva cum lucra Ceausescu pe romanii candva.De fapt mai in toat UE sunt comunistii la putere.Cum dracu sa ma amendeze cand ala de la care descarc nu spune nimic? Deci ala de la care iau, nu face plangere, nu-i pasa ca eu descarc, dar vine neamtu comunist sa imi zica mie ca nu am voie exact ca la neoameni, numai in Germania si RO mai poti vedea asa ceva.Deci Youtube iti pune la dispozitie si program, il descarci de la ei, program cu care poti descarca filme melodii etc.Car ar fi problema nemtilor? Singura problema este ca ei sunt comunisti,dictatori,astia trebuiesc eliminati.Un pas l-au facut deja maxicanii care le-au administrat o bataie asa cum trebuie astia trebuiesc lasati singuri,s, ai vedem ce or sa faca, sa fie lasati si luati de rusi, sa stea ceva vreme sub rusi, probabil ca asta si vor
In sf odata ce Youtube iti pune la dispozitie program cu care poti descarca melodii de pe sitele lor, pai du-te frate comunistule si amendezai pe aia.De ce nu le zice nimic la Youtube? Pai stie ca nu are nici o sansa sa se puna cu aia, ce zice las ca astia is prostii, uite asa mai facem ceva bani de la prostimea care ne mai si voteaza