Asta am spus şi eu, deci dacă te duce capu' poţi realiza lucruri foarte mari in românia, dacă te duce capul şi pleci din românia in alte ţări, poţi realiza lucruri uriaşe deci tot in străinătate-i mai bine, succes
Nu e adevarat tot ce ai scris a partea cu contra...
poti deveni antreprenor cinstit destul de usor, doar sa faci faca birocratiei si sa stii ce si cum sa faci.
Nu totul este scump, preturile in mare sunt aliniate la puterea de cumparare a economiei, si ce daca salariul e de 200 euro si sunt lurcuri de pste 300 euro? Crezi ca in vest nu sunt lucruri scumpe? In Londra te costa transportul in comun de te usuca indiferent de salariu pe care il ai.
Si nu mai fa referinta doar la salariul de 200 euro, ala e minimul pe economie, nu toata lumea traieste in RO doar din banii aia
În ţara asta ne-am născut inclusiv tu, nu băga de seamă sărăcia si alt cv. Pur şi simplu, fă-ţi tu un viitor, chiar şi in alte ţari nu e uşor, crezi că dacă pleci din românia găseşti ceva mai bun? Dacă ştii să te descurci da, dar dacă şi in românia ştii să te descurci atunci o să vezi că o să fie bine, lasă-i pe ăia săraci in legea lor, fă-ti tu un viitor in viaţa.
Nu e usor. Dar daca esti f.bun mai bine te duci in alta tara serios.Acolo sunt salarii mult mai mari si alocatia ajunge si la 1000 de euro.
Asta am spus şi eu, deci dacă te duce capu' poţi realiza lucruri foarte mari in românia, dacă te duce capul şi pleci din românia in alte ţări, poţi realiza lucruri uriaşe deci tot in străinătate-i mai bine, succes