anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un contract strict pe confidențialitate.
De exemplu la un festival vor veni ceva vedete și oamenii care vor colabora cu ei dintre organizatori trebuiesc puși să semneze un contract de confidențialitate.
Să nu scape nici o informație despre acele vedete.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ce ai nevoie este un angajament de confidentialitate si nu contract, avand in vedere ca persoanele respective nu sunt angajati.
Pe internet gasesti mai multe modele de angajament, te uiti la toate, gasesti unul care este mai apropiat de ce vrei tu si il poti folosi, bineinteles cu modificarile necesare scopului.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Angajeaza-ti o firma de avocatura sa-ti faca un asemenea contract serios.
Avocatii individuali rareori stiu sa faca asemenea contracte "beton".

| RxTx a răspuns (pentru Bula):

Mă gândeam că sunt tipizate
Formulare gata predefinite.
Ceva simplu așa țac pac semnează aici și gata.
Am nevoie de acest contract ieri azi acum
Nu exista buget pentru că cine a gândit acest festival a gândit cam totul sa se facă prin voluntariat
De la paza la șoferii vedetelor la oamenii de ordine al oamenii care acorda primul ajutor până când ajunge salvarea
Cam totul se pune pe umerii voluntarilor
Să găsească hoteluri
Să monteze tot ce tine de tehnic
Să facă curățenie totul se așteaptă să fie pe voluntariat
Așa că dacă misar fi dat bani pe mana m-aș fi dus la un avocat să îi dau 100 euro să îmi dea un contract.
Așa mă gândeam că poate unii alții de printre voi ați mai participat în calitate de organizatori pe la lucruri din astea spectacole... Și poate lucrați prin televiziuni
Sau poate aveți vreun abonament la vreun soft care îți pune la dispoziție instantaneu tot felul de tipizate și formulare

| Bula a răspuns (pentru RxTx):

Nu exista contracte de confidentialitate universale, tipizate.
Incalcarea confidentialitatii poate provoca pagube uriase, ca urmare trebuie tratata problema in mod foarte serios.

| RxTx a răspuns (pentru Bula):

Sunt zăpăciți ăștia care îmi cer ajutorul
Ei vor să le găsesc totul gratis
Mă mir că nu vor și cazare gratuita pentru vedete
Dar în general vor și asistenți personali voluntari pentru vedete
Vor și taximetriști voluntari

In mare parte surprinzător sau oferit multi oameni să se implice voluntari

Sunt oameni doar că eu m-am oferit să ii ajut cu contractele crezând că ei au deja juriști

Dar eu nu au nimic de cat o sala gigantica închiriată

Ceva cărți și tricouri de vânzare
Cam atât
Restul vor moca free
Și sunt multi care le oferă free gratis doar că eu trebuie să vin in toată povestea asta cu contractele pentru 1000 de voluntari
Pe diverse funcții

Unii vor avea pe mama date cu caracter personal așa că trebuiesc să fie operatori de baze de date cu caracter personal

Și se complică rău povestea că aici sunt mai multe entități firme fundații non-profit care se ajuta unii pe alții și gratis la unele servicii
Și contra cost
Sau la schimb pe alte servicii barter
Schimb de servicii între fundații nonprofit
Și eu trebuie sa fac actele aici ziceam eu că ajut la găsirea de contracte tipizate ceva de genul acesta mă așteptam să găsesc gata făcute și m-am băgat și am spus că îi ajut

| Bula a răspuns (pentru RxTx):

Cunosti "zicala avocatului"?
Tot ce nu se poate spune intr-o singura propozitie, trebuie scris si taxat pe minimum 10 pagini.