Parerea mea este urmatoarea: 1. -a, 2-a, cu precizarea ca daca nu detine sub nume de proprietar atunci posesia este utila doar in 4 cazuri particulare(art. 1858 Cod civil), 3-c, 4-a, 5-a, 6-a, cu precizarea ca aceasta este reglementarea actuala(art.8 din Codul familiei), 7-a, 8-c, cu 2 precizari: nu este un nou cod al muncii, prin legea 40/2011 codul muncii a fost doar modificat si completat si prevederea este cea veche, programul este tot de 8 ore si exista si inainte program de 12 ore cu 24 ore(turnus), 9-a, 10-a, 11-b, 12-c, 13-c, 14-c, 15-c, 16-b, 17-a, cu precizarea ca beneficiaza de alocatie pana la terminarea liceului, chiar daca a depasit 18 ani, 18-a, 19-a, 20-b, 21-a, 22-a, 23-b, 24-b, 25-a, 26-a. Numai bine!
Dragă @Shery, sondajul ăsta, fie vorba între noi, nu l-ai avut de făcut de pe o zi pe alta, drept pentru care nu mi se pare normal să-l postezi aici. Poate că nu ai înțeles că nu doar răspunsurile sunt importante, ci și modul în care te implici tu în realizarea lui.
Mari succese!
Realitatea virtuală e diferită draga mea. Poți trăi foarte bine în secolul trecut și să utilizezi internetul. (sinceră să fiu eu de atunci îl utilizez). Mari succese sau poate îți place succesuri!
Draga @IMPERIA, traim intr-o lume a tehnologiei, intr-o societate in care Romania este una dintre tarile cu cea mai mare deschidere catre internet, ar trebui sa incetam sa traim in secolul trecut, parerea mea. Eu cred ca internetul este un mod la fel de potrivit de a completa un chestionar, ca si intrebarea oamenilor pe strada.
@IMPERIA: Din modul in care ma exprim, nu cred ca ai putea deduce in vreun mod ca nu stiu pluralul substantivului succes, nu-i asa? Hai sa lasam arogantele pentru momentele in care "vom avea cu ce", daca ma intelegi.
Pai cum ai constatat tu ca sunt analfabeta?!
In fine, no hard feelings... 'till next time!