| ProblematicUser a întrebat:

Am nevoie urgent de raspuns, am facut o pagina pe facebook despre Inrebari despre orasul in care stau si un prieten tot imi zice sa o sterg ca o sa am probleme(o sa fiu dat in judecatalaughing].

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Nu te lua dupa el. Daca tot ce se posteaza acolo nu incalca regulamentul Fb nu ai de ce sa iti faci griji.Sau poate si-a dat seama ca este o idee buna si vrea sa o stergi tu si sa o faca el.

7 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Teoretic nu au ce sa-ti faca, si eu am o pagina cu Comuna in care stau, si o administrez de mult timp, si nu am patit nimic.

| ProblematicUser explică:

Scuzati greselile gramaticale.

| Teodorica123 a răspuns (pentru ProblematicUser):

Hey.In primul rand nu il baga in seama...E un om care are lipsa de ocupatie laughing

| Teodorica123 a răspuns:

In primul rand nu e nimic grav ca ai facut o pagina pe facebook cu intrebari sau despre orasul tau wave. Si nu e nimic rau in asta...Cei care zic ca sa ti-o stergi sunt niste oameni care au lipsa de ocupatie. big hug Nu ii baga nici tu in seama big grin Sa-si vada de viata lor. FUNDA?

In primul rand nu e nimic grav ca ai facut o pagina pe facebook cu intrebari sau despre orasul tau wave. Si nu e nimic rau in asta.Cel care zice ca sa iti stergi pagina e un om care au lipsa de ocupatie. big hug Nu ii baga nici tu in seama big grin. Sa-si vada de viata lor. FUNDA?

Nu il baga nici tu in seama.E un om rau care are lipsa de ocupatie. FUNDA? happy

| Sucala_Alex_1911 a răspuns:

Trebuie sa le puiwinking