| cvamanet a întrebat:

Am o casa de amanet, politia a venit (cu proces verbal de ridicare) si mi-a luat bijuterii, in valuare de 150000lei, spunindu-mi ca acele bijuterii, sint furate.cum fac sa-mi recuperez banii sau bijuteriile...eu avind totul inregula.CUM POTI SA FACI O FAPTA BUNA?(tu ca politie)PAGUBIND ALTA...AMINDOUA PLATIND DARILE LA STAT?(eu fiind cumparator de buna credinta)?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Banii ii recuperezi de la cel/cei care au lasat bijuteriile in amanet, pe cale amiabila ori prin judecata. Succes si numai bine!

| uNICKu a răspuns:

Pai in primul rand le trebuia un ordin judecatoresc ca sa intre la tine, pentru ridicarea bijuteriilor, iar in al doilea rand trebui sa-ti arate dovada cum ca bijuteriile acelea au fost al altei persoane decat a celei care a venit si le-a depus la tine la amanet... eu cred ca ai fost protagonistul unei marii "scamatorii"

| harciog a răspuns:

Ce nu ne spui matale este ca nu ai putut justifica provenienta bijuteriilor sau n-ai putut sa justifici costul lor in raport cu suma scrisa in acte. Pina n-o vei face nu cred ca va fi o rezolvare.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Haha...acum joaca gaborii la păcănele pe banii tăi. haha.

| cvamanet explică:

Pecizez ca:bijuteriile le-am luat legal in amanet, ci C.I.al persoanei, contract.tot ce trebuie... legal in amanet.