Toti cetatenii trebuie sa stie prevederea cu returnarea recipientelor, de aceea s-au scumpit si recipientele de plastic cu 0, 50 lei si ii reprimesti la returnare.
Nu stiu ce imaginatie ai dar nu ai cunostinta de prevederea legala indicata.
Posibil acum sa fie afișat după ce am făcut reclamație la ANPC, nu toți afișează și așa ajungi sa te întrebi ce s-a întâmplat.cu bani tăi, am acumparat 60 de sticle de apă și am ieșit cu 30 lei mai scump? Nu e corect eu am făcut un plan de cheltuieli, chiar și 0, 5 bani sunt o sumă care trebuie sa o gestionez sunt bani mei.
Chiar de când am citit întrebarea ta am fost atent prin mai multe magazine. Peste tot am văzut prețul corect. Oricum cei 30lei îi poți recupera. Nu sunt pierduți.
Mai nou se plateste ambalajul. Daca te uiti pe eticheta vei vedea un semn special.
Sunt locuri speciale in care poti duce ambajele si recuperezi banii sub forma unui bon.
Desi iti dau dreptate 100%, lege e cea care ii obliga sa nu afiseze pretul corect.
Platesti si cei 0, 50 bani pentru returnare Cumva ne-a bagat legea pe gat ca sa ne educe putin.
Asa te obliga, vrei nu vrei sa aduci sticla inapoi. Si iti iei banuții. Zic eu ca e bine.
Întrebarea este" Am eu imaginație bogată sau e ceva putred? Zic să răspundem la întrebare nu la contextul necesare neconcludend.