| georkaev a întrebat:

Am o dilema daca pretul la raft a unei sticle de apa la pet de plastic este 3.39 si la iesire ajunge 3.89 atunci eu zic ca nu e corect si trebuie sa fie afisata pe eticheta cu pretul corect defalcat ca si adaos sau garantie sau serviciu. Asa tu iei 100 de sticle la x pret si iesi cu y pret. Am eu imaginatie bogata sau e ceva putred?

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Toti cetatenii trebuie sa stie prevederea cu returnarea recipientelor, de aceea s-au scumpit si recipientele de plastic cu 0, 50 lei si ii reprimesti la returnare.
Nu stiu ce imaginatie ai dar nu ai cunostinta de prevederea legala indicata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La majoritatea magazinelor scrie la raft sub preț care e garantia

| georkaev explică (pentru suntserios):

Posibil acum sa fie afișat după ce am făcut reclamație la ANPC, nu toți afișează și așa ajungi sa te întrebi ce s-a întâmplat.cu bani tăi, am acumparat 60 de sticle de apă și am ieșit cu 30 lei mai scump? Nu e corect eu am făcut un plan de cheltuieli, chiar și 0, 5 bani sunt o sumă care trebuie sa o gestionez sunt bani mei.

| suntserios a răspuns (pentru georkaev):

Chiar de când am citit întrebarea ta am fost atent prin mai multe magazine. Peste tot am văzut prețul corect. Oricum cei 30lei îi poți recupera. Nu sunt pierduți.

| Fatamuntilor a răspuns:

Mai nou se plateste ambalajul. Daca te uiti pe eticheta vei vedea un semn special.
Sunt locuri speciale in care poti duce ambajele si recuperezi banii sub forma unui bon.

| mODIN a răspuns:

Desi iti dau dreptate 100%, lege e cea care ii obliga sa nu afiseze pretul corect.

| mODIN a răspuns (pentru georkaev):

Articolul 6 - B

| georkaev explică (pentru mODIN):

Pai și nu te contrazici singur?laughing))

| Ancadorinapascale1993 a răspuns:

Platesti si cei 0, 50 bani pentru returnare Cumva ne-a bagat legea pe gat ca sa ne educe putin.
Asa te obliga, vrei nu vrei sa aduci sticla inapoi. Si iti iei banuții. Zic eu ca e bine.

| georkaev explică:

Întrebarea este" Am eu imaginație bogată sau e ceva putred? Zic să răspundem la întrebare nu la contextul necesare neconcludend.