Teoretic: ai putea. Si asa, daca nu ai un contabil atestat, tu esti rasponsabil din p d vedere juridic.
Inscrie-te la un curs de contabilitate, macar vei avea habar, ce se petrece.
Desigur ca poti tine evidenta contabila, mai greu este cu declaratiile semestriale si cu bilantul, in rest poti face chiar tu.Mergi si fa un curs de contabilitate si iti va fi mult mai usor decit sa platesti pe alt cineva.
Sigur ca poti. Tata iti tine sigur contabilitatea si are vreo 5 angajati.
Eu l-am vazut folosind ceva program SAGA...in rest nu stiu sa iti dau detalii
E cam dificil daca nu ai ceva cunostinte in domeniu. Legislatie este destul de stufoasa si incalcita. Eu iti urez succes
Depinde de citi angajati ai, dar 15 milioane ar fi ok eu as lucra si pe mai putin id meu anulakatt@yahoo.com
Buna! Dupa cum ti s-a zis deja, poti face tu acest lucru, insa trebuie sa cunosti destul de bine legislatia. Totusi, incerca sa te uiti la ofertelor de aici, poate sunt mai bune decat ceea ce folosesti acum. http://www.contabilitate-audit.com/
Sigur ca poti, poti sa intretii toata firma si singura(personal angajezi doar daca ai nevoie) asta depinde si cu ce se ocupa firma ta... daca mi-ai da mai multe detalii te-as putea ajuta mai mult
Buna ziua, Din pacate nu puteti realiza dvs acest lucru decat daca sunteti expert contabil. NU este nici recomandat. Daca era situatia unui PFA se putea tine contabilitatea de catre dvs. Sunt sigur ca puteti obtine oferte pentru servicii de contabilitate la un pret decent. Puteti apela la noi pentru mai multe detalii. www.contaradulescu.ro O zi buna
andrei28743 întreabă:
dantiberiu întreabă:
LisaJulie întreabă: