| Crainstorm20 a întrebat:

Am o intrebare ce parere aveti despre economia Ro si despre
efectele reglementarilor UE asupra Ro?
-Am o parere propie, dar vreau sa aud si parerea voastra
Dau FUNDA big grin

Răspuns Câştigător
| oprescudorin11 a răspuns:

Foarte pe scurt(daca Ro este Romania), pot sa-ti spun ca eu cred ca are un efect negativ, deocamdata, poate pe un viitor in care nu prea cred sa aiba si un efect pozitiv.
Un imperiu face regulile. Daca tu esti angajatul meu, eu iti fac regulile, dar crede-ma ca pe termen scurt pierzi. Daca le respecti.Adevarat, ca daca mai traiesti, daca rezisti, s-ar putea sa-mi faci tu regulile.
Efectele sunt dezastroase.Pe termen scurt, profita de necunoasterea noastra si ne epuizeaza de resurse, ne vand mizeriile lor, ne distrug valorile.
Daca supravietuim, putin probabil, vom invata si vom perfectiona regulile.Ne vom afirma valorile.Prin inocenta noastra economica, putem invinge o economie bazata pe reguli bune dar invechite si care nu se pot pastra la nesfarsit -ale UE.
Mai este o problema, deloc de neglijat. Europa este supusa acum la un proces demografic si social de musulmanizare.Asa cum noi suntem supusi la un proces de tiganizare.(ca sa zic asa). Nici astia nu sunt chiar prosti si in plus sunt din ce in cve mai multi si mai bogati.
Europa si Romania sunt expuse acum si in viitor la un proces de extinctie a valorilor traditionale si la reducerea dramatica demografica. Fara viitorul estimat.