1. Da, poate fi sanctionat, a savarsit contraventia prevazuta de art.2, pct.25) din L.61/1991, cu md. si compl. ulterioare, pe care ai citat-o.
2. Fara drept inseamna tocmai ceea ce spune, adica nu are dreptul sa faca galagie, daca nu este in exercitarea unei meserii care presupune folosirea unor aparate/masini/unelte care produc zgomote, de ex. cum este in constructii.
Da, trebuia sa fie omorat de catre cei doi, nu?
Fiind la negru, trebuiau dati afara pe loc. A fost ciudat ce s-a intamplat.
Spune-mi si mie, ce diferenta face faptul ca erau sau nu legal cazati respectivii.
Hai sa iti desenez, ca ziceai ca e greu cu IQ-ul. Asta are pretentia ca statul sa il ajute, dar el nu plateste statului nimic, inchiriind la negru. In plus, daca avea contract, putea sa ii evacueze pe aia frumos, legal, si sa obtina si despagubiri pentru ce stricaciuni au facut pe acolo. P.S. Nu am zis ca trebuia sa fie omorit, dar nu poti avea pretentii ca statul sa faca ceea ce tu nu faci...
Ba da, poti avea. N-are nicio treaba una cu cealalta, dar considera subiectul asta incheiat, se vede ca n-ai nicio treaba cu domeniul asta.
Ai iq-ul ala mare degeaba.
PS: Vezi ca poti sa si gresesti intrebari si tot sa-ti apara punctaj maxim la testul de pe site. Am testat.
Poti avea ca ce? Ca ai drepturi ca... ce? Ca cetatean care nu contribuie cu nimic dar vrea ce primeste si ala care isi da peste jumatate din bani la buget, direct si indirect? Da, ai dreptate, sa o lasam moarta...