Cred ca o cerere de mutare a procesului in alt oras dar e bine sa ceri parerea unui jurist de pe internet stiu ca sint ceva site-uri gen "eva.ro si nu costa
Din punct de vedere legal nu vad alta solutie decat o noua plangere penala, asta nu costa bani. Inainte de aceasta unchiul tau trebuie sa mearga la un medic legist pentru certificat medical, in functie de numarul de zile necesare pentru vindecare o sa se faca incadrarea faptei la lovire(pana la 20 zile), vatamare corporala (21-60 zile) ori vatamare corporala grava(peste 60 zile).
Inafara de solutia aratata mai exista intelegerea amiabila dintre cei doi si asta ar fi cea mai buna, dupa zicala "Mai bine o invoiala stramba, decat o judecata dreapta!", care, de multe ori, este foarte adevarata(nu in toate cazurile). Numai bine!
@ ioanadelasal, nu există şansa de înţelegere între ei 2, unchiul meu nu i-a deranjat apele cu nimic respectivului, pur şi simplu ţine la pământul lui. Iar celălalt e un ţăran hoţ fără pic de şcoală.
Cât despre camera aceea video, degeaba ar instala-o, pentru că de bătut nu l-a bătut niciodată în curte.
Mersi de răspunsuri.
Păi eu stau în bv, dar nu are legătură, unchiul meu stă în moldova, în botoşani, într-un sat uitat de lume.
că m-aş fi dus eu să-l bat pe ăla. hah. vb vine.