anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare legata de scoala,
acum cateva zile am vorbit cu prietena mea dupa foarte mult timp si m-a rugat sa o ajut. am fost foarte apropiate fiindca am copilarit impreuna dar dupa ce m am mutat intr un alt oras la finalul clasei a 8 am rupt legatura. pe scurt. ea desi a fost inscrisa la liceu, din cauza unor probleme nu s a dus la scoala nici macar o zi. stiu ca s a incheiat anul dar trebuie sa fie o solutie sa l promoveze. (mentionez ca nici anul trecut nu s a dus si l a pierdut). parintii mei nu sunt deloc saraci iar banii nu ar fi o problema.(lor nu le am spus inca) De cine depinde asta? Ce se poate face? Ce solutii exista?
se poate da bacul mai repede daca e inscrisa la seral? se pot face doi ani intr unul? poate sa promoveze printr un examen? poate fi evaluata de o comisie dupa varsta de 18 ani iar pe baza cunostiintelor ei sa se decida daca ar putea sa l sustina?

4 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Nueste nici o solutie.trebuie sa termine liceul normal.bacul nu se poate da mai repede, decat dupa ce a terminat 12 clase. daca ia la seral, se poate transfera la zi.bafta.

| marin81 a răspuns:

Stii cum e vorba, nu poti sa ajuti pe cineva care nu vrea sa fie ajutat/ Eu zic sa iti vezi de ale tale/ A pierdut 2 ani de scoala, crezi ca o mai intereseaza scoala? Nu prea ai cum sa o mai ajuti acuma/

| nevermind3322 a răspuns:

Nu te impacienta. Nu ai ce sa faci, asta este. A sarit doi ani, va recupera doi ani. Trebuie sa treci peste 12 ani de scolarizare ca sa poti da bac-ul. Ii urez succes si sustine-o moral happy

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Singura solutie este sa termine liceul, abia apoi poate da bacalaureatul.
Sigur ca exista si solutia cu 2 ani in unul, dar aceasta este doar pentru elevii eminenti.