| DorianCapone a întrebat:

Am o întrebare, orele de condus se pot tine si pe întuneric? Eu peste 2 sap incep orele si am uitat sa-l intreb pe instructor daca facem si noaptealaughingsi n-as vrea sa-l mai deranjez.Va mulțumesc!

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, se pot tine si pe intuneric, de ce nu... cand o sa fii sofer nu vei conduce noaptea?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-am auzit ca acum sa se faca ore de condus noaptea, deoarece nu se mai sustine examinarea la conducere de noapte, asa cum era inainte de 1989.

| NLS a răspuns:

Nu se face teoretic conducere de noapte, dar iarna și toamna târziu, s-ar putea sa își pună unii instructori ocupați ore pe la 19.00.
Deci unii "fericiti" prind vrând-nevrând conducere pe întuneric.

| ClaRa91 a răspuns:

Condusul noaptea e doar daca vrea instructorul.

| sweetys a răspuns:

Clar, ca doar nu o sa conduci pana se intuneca. O sa conduci si pe ploaie si pe ninsoare.

| Dragobeta a răspuns:

Mai bine deranjezi instructorul. Ca doar cu el faci orele, nu cu noi.
Ideal ar fi sa-l rogi sa faci si cateva ore de noapte. Pentru ca in realitate vei conduce macar un timp pe intuneric. Ori te trezesti devreme sa pleci undeva, ori te prinde noaptea pe drum.

| Simpatic a răspuns:

Ar fi bine daca s-ar face conducere pe timp de noapate, poligon etc cu ocazia asta nu ar mai fi luat permis vreo 2 proaste de la mine care au luat permis la 55 de ani si conduc doar cand e senin afara!
Se mai tria dintre ei...

| anonim567899 a răspuns:

Orele de condus se fac după programul școlii de șoferi.