In baza prevederilor citate de tine minorii nu pot fi vaccinati fara acordul unui parinte.
Cred ca, ar putea fi interpretat ca un acord al parintelui, ma refer la fraza asta:
"... alte acțiuni de combatere a răspândirii bolilor infecțioase în colectivitate'".
Nu stiu exact la ce se refera, asa ca propun sa asteptam juristii si 'legalistii', sa-si dea cu parerea aici.
~ efectuarea acțiunilor cu caracter profilactic în cabinetul medical~
asta NU inseamnă că o să fie cineva minor vaccinat, fără acordul lu' mă-sa sau tac-su.
De ce inventezi sau creezi valuri de pomană?
Imi place fantastic cand cineva ia o informatie pe care nu o intelege si o transforma in ceva apocaliptic.
Masurile astea profilactice inseamna izolare, ca sa nu fie transmis virusul tuturor, luarea temperaturii, d-astea. S-a zis de o mie de ori ca pentru vaccinarea minorului este nevoie de acordul parintilor.
Pe de alta parte, ar fi tare bine ca odrasla sa fie vaccinata. Ma mir cum va speriati de un vaccin ce are consecinte grave in 2-3 cazuri la un milion, in schimb nu va speriati de Covid, care are consecinte grave in 5 cazuri din 100. Asta inseamna ca virusul este de 20.000 ori mai potential periculos.
Si sa mai adaugam cum nu se sperie de tigari, alcool, fast food, chipsuri si energizante, care au consecinte grave in aproape toate cazurile de consum pe termen mediu-lung, mai ales la copii.