Ar trebui procedat macar ca in tarile civilizate. Franta care a a spus clar.,, Trotuarul e pentru pietoni'' sau mai fain ca in Uk unde dupa moartea unei persoane si N accidente le-au decretat non adecvate circulatiei pe strazi publice.(Nu asigurare, nu licenta, nu sisteme adecvate de siguranta). Cine incalca legea, plateste amenda 300 de lire plus 3 puncte minus pe permis. Poti conduce doar pe strazi private.
Complica traficul, si e mai mult folosita de astia care vor sa para "cool". Bicicleta, pe de alta parte, este cea mai buna alternativa la masina pe distante mici, pastreaz-o.
Si ei poate au o problema cu masinile, si poate nici tu nu mergi atat de regulamentar de iti permiti sa ii critici pe altii. Daca nu iti convine nu depunde reclamatie pe TPU, du te la politia romana care ta va rezolva. Stim numai sa criticam pe altii, ca noi suntem perfecti
Înțeleg! Ești posesor de trotineta electrică sau poate comentezi asa, pentru ca nu ai ce face. Posesori de trotinete electrice care își pun viata în pericol mai ceva decât eu pe bicicletă. Și îți garantez ca respect regurile de circulație, iar bicicleta mea nu atinge 50 hm/h cât atinge o trotineta electrica. Normal ca ma uit la alții și critic pentru ca nu ceva ok la viteza aia sa mergi printre mașini de parca e strada proprietate privata. Dar ce știi tu?
Asa e ce stiu eu?
Trotinetele ajung la maxim 25km/h
e riscul lor ca isi pun viata in periciol
eu var infint mai multi biciclisti care nu respecta reguli decat trotintisti
Da eu ma gandeam sa interzicem masinile