| Adytza551 a întrebat:

Am o problema foarte mare, eu am 19 ani si prietena mea are 15 ani si vreo 3 luni, sunt cu ea de 10 luni o iubesc ea ma iubeste foarte mult, dar parintii ei au aflat ca am facut dragoste cu ea, eu nu am fortato, ba din contra ea mi-a zis daca vreau si eu o iubeam foarte tare si am facut dragoste cu ea am facut intr-o luna de 2 ori atat, si acum parinti ei o duc la ginecologie, si vrea sa depuna plangere, dar fata mi-a zis ca va spune ca nu sunt eu cel care am facut, si doar a incercat cu un castravete sa vada cum e. Nu stiam ca nu am voie sa fac sex cu o fata de 15 ani ce sa fac nu pot sa discut cu parinti ei sunt nebunii.Nu am agresato,nu am lovit-o, nu am tras de ea, nu am injurat-o, ba din contra ma port foarte frumos cu ea

6 răspunsuri:
| Karinakari99 a răspuns:

Dacă o iubeai nu făceai ceea ce ai făcut, o aşteptai până la 18 ani, acum suportă consecinţele! La ea nu te-ai gândit şi nici la consecinţe.O să fi acuzat de corupere de minori.

| CISCO a răspuns:

Dar parintii ei au aflat ca am facut dragoste cu ea? da Adytza551 in primul rand trebuia sa ai tragi decat oral si ramanea virgina si o puteai face oral si intre tate oricand dar poftim cine sa te inveze, data viitoare tragele oral si in popou ca acolo nu controleaza nimeni sa vada cati dintii are lipsa ca a facut oral

| denis021 a răspuns:

Poti vorbi cu ea si poti sa ii spui sa spuna parintilor ca a fost violata pentru ca e credibila varianta dar cu un castravete happy?

| denis021 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic baftawinking

| CISCO a răspuns:

муℓιƒє
vezi tu el ca baiat s-a vazut cu scula sculata si nu a stiut sa o foloseasca, trebuia sa o iubeasca in gura un oral scurt si nu stia nimeni decat ei 2...

| Lisa01 a răspuns:

Parerea mea e ca ce vrea ea sa spuna e plauzibil. Are varsta pe care o are si o masturbare nu ar fi ceva iesit din comun. Plus k treaba cu castravetele e destulde vestitalaughing. Eu zic sa incercati asa.Bafta