In mod legal, pentru a retine din salariul tau, trebuia sa-ti dea o decizie de imputare a sumei necesare reparatiei, in care sa motiveze ca ai fost de vina. De asemenea, chiar daca ai fost vinovat, nu avea dreptul sa-ti retina intregul salariu, ci doar pana la 1/3 din salariu.
Vorbeste cu seful si solicita sa-ti dea salariul. Daca nu vrea poti da firma in judecata si precis vei castiga.
Nu spui pe ce masina lucrezi, ce accident ai facut si urmarile acestuia. Spune detaliile respective si o sa-ti dau un raspuns concret.
Curier, am intrat in stalp s-a rupt fuzeta in mers aveam maxim 15km/h, dar nu am putut dovedi ca accidentul a fost dintr-o defectiune tehnica pentru ca el a dus masina la un mecanic pe care il cunostea. Nici o victima nimic.
Curier, am intrat in stalp, aveam maxim 15km/h, debia iesisem din curte. Mi s-a rupt fuzeta dar nu am avut cum sa dovesc pentru ca el a dus masina la un mecanic pe care il cunostea el si a reparato. Nu au fost victime nimic.
Mersi frumos
In mod legal, pentru a retine din salariul tau, trebuia sa-ti dea o decizie de imputare a sumei necesare reparatiei, in care sa motiveze ca ai fost de vina. De asemenea, chiar daca ai fost vinovat, nu avea dreptul sa-ti retina intregul salariu, ci doar pana la 1/3 din salariu.
Vorbeste cu seful si solicita sa-ti dea salariul. Daca nu vrea poti da firma in judecata si precis vei castiga.