| Cryss_Crystyana_1996 a întrebat:

Am o problema si am nevoie de un sfat din partea cuiva: am 17 ani si sunt cu un baiat care are 24 de ani vreau sa ma mut cu el si parintii mei mau amenintat ca daca plec vor venii cu politia si il vor baga la corupere de minori si nu vreau sa se intample asa ceva din vina mea ce as putea eu sa fac? sau mai bine zis daca ai mei ar venii cu politia la el ce ar putea sa-i faca? va rog sa ma ajutati cu un sfat

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Problemele de familie nu se rezolva cu Politia. De iubit il poti iubi si fara sa te muti cu el, iar daca el te iubeste va mai astepta cativa ani pana vei fi si tu suficient de matura pentru a locui impreuna. Pana atunci urmeaza-ti scolile si asculta-ti parintii, cu siguranta iti vor numai binele, iar el daca te iubeste va astepta. Daca nu asteapta, crede-ma ca nu merita sacrificiul.

| darrio2007 a răspuns:

Ce sa-i faca? Il baga la corupere de minori.Inca nu ai 18 ani si nu te intretii singura.Asa ca stai cuminte.Nu face ceva azi ca sa regreti maine. Daca iti da papucii tot la parinti te intorci.

| Cryss_Crystyana_1996 explică (pentru darrio2007):

Dar tin la el si ai mei nu sunt de acord cu el

| єχcєєℓ a răspuns:

Stai în banca ta.

| Cryss_Crystyana_1996 explică (pentru єχcєєℓ):

Pai de exemplu am inteles ca pe mine ma pune sa dau o declaratie cum ca nu stau fortat langa el asa este?

| Cris988 a răspuns:

Ti-ai intrebat parintii de ce nu vor sa te lase sa te muti impreuna cu el_? Poate au ei un motiv, ar fi bine sa discuti sincer cu ei si sa ti-l explice. Tu esti indragostita, parintii tai vad lucrurile mai realist. Si gandeste-te. tu o sa poti continua scoala sau ai un venit? El te va putea intretine si pe tine si sa te tina in scoala? Unde veti locui? Esti pregatita pentru o viata in doi, sa nu mai depinzi de parinti( asta presupune cheltuieli, intretinerea casei, curatenie, mancare etc) Esti sigura ca te poti baza pe el, ca te va ajuta, ca nu te va lasa la greu? Gandeste-te de 10 ori inainte sa faci pasul asta.

| Cryss_Crystyana_1996 explică (pentru Cris988):

Sincer nu stiu cum sa zic dar ma descurc sa fac ceea ce ai zis tu stau decat cu tatal meu de 5 ani si intretin toata casa si pe el daca pot zice asa