| Raul29Raul a întrebat:

Am o simpla întrebare, dacă o pot adresa. Eram afara cu doi prieteni, eu neștiind ca ei au petarde, ei au dat câteva si a venit politia. Aceștia ne-au întrebat dacă avem, eu zicând ca nu știam ca ei au, și neavând petarde la mine. Eu nu am avut nimic, este posibil să primesc și eu amenda sau avertisment?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ai fost doar prezent, fara a avea petarde si fara a arunca vreuna, nu vei fi sanctionat, eventual doar vei fi ascultat ca martor, daca cei vinovati sunt amendati si fac plangere contraventionala.

| Raul29Raul explică (pentru Ioandelasal):

Ok. Mersi mult, chiar stăteam cu gândul... Nu sunt eu cu petardele, nu este genul meu și îmi era puțin frica

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Bine ar fi să ia odată măsuri cu ale petarde să-i potolească că așa urăsc să nu pot merge liniștită pe stradă că dau de ceva țărănoi care dau cu petarde în dreapta și stânga. Eventual să se arate și ce bărbați adevărați sunt ei dau și spre oameni că-i foarte amuzant să-i vezi că se sperie
iar în cazu tău i-au verificat cu adevărat pe ăia dacă au? că dacă nici pe ei nu i-a verificat nu văd de unde ar ști pe cine să amendeze, doar dacă l-au văzut cu petarda în mână altfel ori toți ori niciunu

| Raul29Raul explică (pentru Adry05):

Pai noi mergeam liniștiți, eu nu știam ca ei au, si eu le urăsc foarte tare, si vad ca arunca una, vine politia, lor le ia petardele și le-am zis ca eu nu am și ca nu am făcut nimic, mi-au cerut buletinul, am zis bună ziua și am plecat?

| Adry05 a răspuns (pentru Raul29Raul):

E puțin ciudat că ți-au cerut buletinu. vezi zilele viitoare ce și cum

| Raul29Raul explică (pentru Adry05):

Pai eu trecut 3 zile deja, bănuiesc ca avertisment dacă luam venea deja