Eu nu am schimbat niciodata la banca. Am cautat cel mai bun curs la o casa de schimb
Nu se joaca nimeni cu asa ceva. Acum casele de schimb sunt obligate sa aiba camere de luat vederi. Daca se intampla ceva le retrage licenta si se aleg si cu puscarie.
Ok! Din asta inteleg sa merg 100% fara griji.
Da! In 90 si ceva la suta din cazuri nu se mai fac tampenii.
Sper sa nu se intample tocmai la mine, tinand cont ca suma pe care vreau sa o schimb este de ordinul zecilor de mii de euro
Uitat-te si pe net ai sa vezi ca sunt mai mult tentative de a pacali casele de schimb valutar de catre clienti. Daca n-ai curajul ia-ti cu tine doi martori (3 oameni straini unul de altul au voie sa circule pe strada) si pune-l pe unul sa filmeze din strada pana intri si dai banii.
Eu n as face aceasta prostie! Nu de teama ca m ar jefui vreun talhar! Dar in perioada asta as iesii in pierdere! Acum depinde de ce vrei sa i schimbi? Vrei sa pleci pe undeva? Daca doar vrei sa i pui deoparte in euro...Te sfatuiesc sa i lasi asa in lei! Sau mai bine cumpara aur!
Pe ce te bazezi cand spui ca as iesi in pierdere?
Pai te ai interesat cat este euro? Aproape 5 lei...Crezi ca va mai creste in urmatoarea perioada? Cand totul va reveni la normal? Doar daca vrei sa risti si te gandesti ca poate va fi o criza economica ceva...
E 4.85..mai e mult pana la 5.Si app. dupa parerea mea se profileaza o recesiune daca nu chiar criza economica.