Nici macar nu scrie adresa pe permis, nu vad de ce ai avea probleme.
masina daca are toate actele iar nu vad de ce ai avea probleme
Pe permis nu scrie adresa, dar locul de unde a fost emis o sa fie diferit de judentul in care locuiesc.
Stai linistit! Nu conteaza unde a fost emis. Este valabil in toata tara si cand il schimbi, il poti schimba unde te afli.
Multumesc frumos de raspuns. Stii cumva in legatura cu masina pe numele tatalui trebuie sa fac ceva anume?
Ar fi bine, ca sa nu ai probleme, sa mergeti la un notar pentru contract de comodat. "Contractul de comodat auto sau împrumutul de folosinţă al unei maşini este un contract prin care o persoană, numită comodant, remite gratuit, spre folosinţă temporară sau, după caz, permanentă, unei alte persoane, numită comodatar, automobilul respectiv, cu obligaţia celei din urmă sa-l restituie în natură, în individualitatea sa.
Aşadar, prin contractul de comodat nu se transmite proprietatea autoturismului, ci doar folosinţa acestuia."
Aaaaa,am inteles. Practic avand acest contract fac dovada ca masina nu este furata si ca am acceptul de o folosi. Multumesc frumos pentru lamuriri!
Salut! tu dupa cat timp ai dat traseul dupa ce ai luat sala? eu am luat ieri sala si mi a zis intructorul ca voi da traseul peste 1 luna, ceea ce mi se pare super tarziu avand in vedere ca am prieteni care au dat traseul la o saptamana dupa ce au dat sala.
random112 întreabă: