Normal ar fi ca tu sa nu platesti nimic, DAR daca tu ai semnat un contract in care te angajezi sa platesti si tu cei 400 de lire, la 30 de zile de munca, atunci este legal si corect, sa platesti suma respectiva.
De ce nu citesti clar contractul ala, sa vezi daca le datorezi bani sau nu?
Contractul spune ca ei au prestat servicii... Dar recrutorul britanic mi-a oferit dovada faptului ca aceste servicii (incheiate intre firma romaneasca si firma britanica) sunt complet gratuite pentru mine!
Mare belea.Cu cei din tara ai un contract semnat.Cu angajatorul englez ai doar vorbe(din ce spui tu). Sper ca ai dovezi pentru banii dati angajatorului sa-i trimita in numele tau.Cineva te fraiereste, ai grija insa sa nu o faca ambele parti.
Pai acum nu ii mai trimite nimeni, angajatorul a anulat tranzactia pana se lamureste treaba asta! Banii mi-au fost inapoiati... Si sincer sa iti spun in cine crezi ca am incredere? In persoana la care muncesc de o luna si care e langa mine momentan sau intr-un tip cu care nu am vorbit mare lucru decat la telefon si care a mintit in privinta a mai multor lucruri (cum ar fi ca tine legatura cu angajatorul) si care acum ma ameninta si face acuzatii nefondate