anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am primit o amenda de 100 lei pentru tulburarea linistii publice. Unul dintre politisti a zis ca am termen de plata 15 zile si ca daca intarzii nu se intampla nimic.Acuma ce se poate intampla daca nu platesc amenda?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dupa 30 de zile procesul verbal de contraventie se transmite la organul de impozite si taxe de la primaria domiciliului tau si o sa incaseze amenda de la un parinte, atunci cand va plati un impozit sau cand o sa aiba nevoie de un certificat fiscal.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui un element important, respectiv ce varsta ai. Spune asta si o sa-ti dau un raspuns concret.

| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

Am 15

| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

Amenda avand acelasi pret si la acel moment?

| Ioandelasal a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, amenda nu creste.

| Ioandelasal a răspuns (pentru anonim_4396):

Dupa 30 de zile procesul verbal de contraventie se transmite la organul de impozite si taxe de la primaria domiciliului tau si o sa incaseze amenda de la un parinte, atunci cand va plati un impozit sau cand o sa aiba nevoie de un certificat fiscal.

| Smileygirl23 a răspuns:

Din cate stiu eu, nu se intampla nimic, doar ca daca vreodata ai nevoie de orice fel de hartie de la primarie, nu o primesti decat dupa ce iti platesti toate datoriile [amenzi, majorari etc].