| Br3tanicu a întrebat:

Am primit o amenda de 2000lei cam pe nedrept, in procesul verbal datele is corecte dar mai jos la instiintarea de plata al doilea prenume este gresit la fel si ultimele doua cifre din cnp, ce as putea face?

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Important este procesul-verbal de contraventie, acesta este actul in baza caruia ai fost amendat. Daca acesta este corect atunci trebuie sa platesti amenda.

| darrio2007 a răspuns:

Eu nu te-am jignit, asa ca te rog, fara de-astea. Ti-as putea fi tată.
Daca nu stii sa respecti aceste ordonante, platesti.
Legile sunt facute pentru prosti precum lacătele pentru hoti.

| sierra1 a răspuns:

Contestația impotiva amenzii se face in instanță

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Amenda din ce cauză ai primit o specifică, deoarece nu putem ghici, amenda ca ai com, pletat incorect declaratia si ai iesit afară? Sau ce amendă.

| Br3tanicu explică (pentru CristiDinBucuresti):

Formarea unui grup de 5 persoane

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Br3tanicu):

Aaa, păi nu stiai ca nu ai voie mai mult de 3 persoane? Daca nu respecti regulile te trezesti cu amenzi, aici tu esti vinovat. S a spus clar la tv nu au voie mai multde 3 persoane, voi erati 5, dar unde mergea i?

| darrio2007 a răspuns (pentru Br3tanicu):

Erati 5 persoane deci amenda nu a fost pe nedrept. Si nu inteleg la ce te referi cand vorbesti de instiintarea de plata. La cate ai scris gresit, nu ma mira ca ti-ai luat amenda.

| suntserios a răspuns (pentru Br3tanicu):

Amenda nu e pe nedrept. Pacat ca a gresit ala procesul verbal

| Eugen80 a răspuns:

Contestatia se face in instanta, DUPA ce ai platit amenda.
"Cam pe nedrept" e doar parerea ta. Dar ai sanse sa iti recuperezi banii din cauza necompletarii corecte a PV.