Bai, ce e aici?
@sas: ai cam intrect masura... In Romania fiecare are dreptul sa voteze cu cine va crede ca e mai bine. Cine te crezi? Nu ai tu dreptul sa faci lumea dobitoaca doar ca nu a votat cu cine ai votat tu. Si cum ai zis si tu "Voi ne-ati omorat ultima speranta." Asa e. Voi care tot ca injurati si credeti ca aveti dreptul sa spuneti la lume pe cine sa voteze sau sau sa vorbiti urat cu cei care au votat pe cel care nu l-ati votat voi.
Eu sunt fericit ca a iesit Geoana!
JOS BASESCU!
Geoana e presedinte ! Basescu e presedinte! Sau cel putin astea au fost declaratiile la TV, din partea celor doi candidati. Rezultatele sondajelor comandate de televiziuni spun insa altceva si anume ca Mircea Geoana e presedinte. Ramane sa asteptam numaratoarea voturilor si rezultatul final.
Da. Felicitari Romania.Am scapat de prostie.Geoana e mult ma inteligent, invata si frumos, cea din urma calitate conteaza mai putin.
Bai, aleX ...schimbarea sefului bucuria nebunului, sarbatoresti ce? maine iti vom plange de mila, vai de pita ta...
Sarbatoriti in continuare toti sustinatori lui geoana, ciocul mic si joc intens de glezne.
Sa curgaaaaaa sampaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa \ :XFelicitari noua, celor ce-am votat Pro Geoana!
Eu ma bucur ca m-au educat ai mei astfel incat sa nu fiu naiva sa pun botul la tot felul de intoxicari.Eu voi sarbatori la dimineata in cazul in care Baselu` e presedinte!
Aproximativ 74, 35% dintre alegatori: Basescu 50, 36 si Pinocchio restul
Annie daca pui problema in felul acesta, propun o impacare . De SuperBase oricum nu scapa curlimbistii (scuzati expresia, perfect legala)
Catre Criticul
Si aici is dobitoci, sper sa scapam de ei.
Eu inca, cred ca Basescu iese din nou presedinte.
A si, alo gara, tu ai idee ce ii psd?
Ai idee ce inseamna partid de stanga?
Iti place cum eschiveaza deputatii cu scoala de la un partid la altu?
Sau asa eschivezi si tu in viata?
Daca tot esti destept(a), cum e posibil sa faca alianta un partid de dreapta cu unul de stanga?
Nu ma prea astept sa imi raspunzi, caci imi dau seama dupa felul cum pui intrebariile, cat esti de educat?
Voi ne-ati omorat ultima speranta.
Asta stiti, sa sarbatoriti, muzica, baruri, masini cu folii fumuri, telefoane, impresii, am sa va plang de mila.
Sas. Vremuri de criza cer masuri de criza!
Nu te da destept, ca nu-i cazu.
si app...Eu NU am pus nici o intrebare. u vezi o intrebare pe undeva?
Si ce or facut ei nu e chiar alianta. A fost doar un contract.Cine-i acum 'destept'? Informeaza-te, dup-aia vorbeste. OK?
Asa s-a zis si cand Basescu a fost ales presedinte si vremuri mai bune au fost ciuciu.
Deci vizita lui Geoana la Vantu a fost pentru sponsorizare, exact cum am spus, lasa ca nu pierde nimic mititelu ca se recupereaza de la prosti, sa va asteptati la taxe noi pentru ca banii bagati acum in campania lui Geoana (suplimentari ), vor fi scosi prin taxe si impozite, asta-i regula jocului, plus dobanda.
Pai eu nu ma prea pricep la politica dar din cate stiu eu au facut aliantza in mare parte cu PC pentru baniii lu Voiculescu si PNL pentru voturile lu CRIN. parerea mea este ca Geoana e doar o marioneta. daca va iesii presedinte altii vor conduce tara asta din spatele lui nicidecum el. sper sa iasa tot Basescu nu ca mi-ar fi mers bine cu el dar comunismul trebuie condamnat nu laudat