| JetBlueJet a întrebat:

Am si eu 2 intrebari care pentru unii sau pentru toti ar putea parea destul de stupide big grin
1)Daca doi parinti s-ar deghiza in alte persoane si si-ar rapi propriului copil, s-ar pune drept rapire? thinking
2)Se presupune ca un barbat, prin niste operatii devine femei, apoi doreste sa fie lesbiana... ce va fi pana la urma?(faza asta am vazut-o intr-un desene animat, desigur nu de copii rolling on the floor, si NU, nu e cu scene deocheate)

37 răspunsuri:
| MistretulPufos a răspuns:

La 2 te refereai la domnul Garrison din South Park? laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru JetBlueJet):

Prima data e nasol happy Adica nu stiu la tine. Dar dupa o sa fie frumos big grin dupa ce te obisnuiesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Adica, o lesbiana poate satisface o femeie dar nu poate satisface un homalau? Pana la urma vorbim despre o cheie si o yala. Sau mai multe.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai da...dar in cazul descris de tine
..cheia nu vrea sa intre in yala. Prefera ca o alta cheie sa intre in propria yala....deci logica mea se aplica. Avem 2 yale...si lipsa de chei.

anonim_4396

Pentru ca ai incurcat tu cheia si yala, d-aia! Pentru ca in cazul nostru el vine cu yala si ea vine cu cheia. Si, la fel cum lesbianele gasesc chei, una pentru cealalta, asa si in cuplul nostru desprins din poveste, ea va veni cu cheia pentru... inima lui.

Auzi, logica ei se aplica...

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai si de unde papuci are ea cheie?

anonim_4396

De unde sa stiu eu, nu sunt lesbiana! Presupun ca o ia din acelasi loc de unde ia chei si pentru celelalte lesbiene...